• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao gol Zvezdi i odmah dobio poziv Portugala

Autor mondo.rs

Defanzivac Olimpijakosa je očigledno bio "na radaru" Fernanda Santoša i mogao bi da nastupi protiv Luksemburga i Ukrajine.

 Semedo dobio poziv za nastup u reprezentaciji Portugala Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Ovo je dobra nedelja za Rubena Semeda. Portugalski štoper je u utorak možda izgubio na stadionu "Rajko Mitić" u okršaju Olimpijakosa i Crvene zvezde, ali je postigao svoj prvi gol u karijeri u Ligi šampiona. A onda dva dana kasnije usledio je poziv evropskog šampiona za predstojeće mečeve u kvalifikacijama.

Fernando Santoš je u četvrtak objavio spisak na kojem se nalazi 25 igrača, a reprezentacija Portugala igraće mečeve u borbi za plasman na EURO 2020 protiv Luksemburga i Ukrajine. Ti mečevi na programu su 11. i 14. oktobra, u okviru grupe u kojoj se nalazi i selekcija Srbije.

Ostaje samo još da se vidi da li će 25-godišnji štoper dobiti priliku da upiše prvi nastup u seniorskom timu Portugala. Na spisku selektora Santoša ponovo je Rikardo Pereira koji briljira u dresu Lestera, a tu su Žoao Mario i Andre Silva.

Za oktobarske mečeve izostali su igrači poput Renata Sančesa, Žoaa Kansela, Dijega Žote, ali i Semedov saigrač iz Olimpijakosa, Danijel Podense.

Portugal je trenutno na drugom mestu grupe B sa osam bodova. Ispred njih je Ukrajina sa 13, ali i utakmicom više, dok je Srbija na sedam bodova, sa utakmicom više od prvaka Evrope.

Golmani: Beto (Gectepe), Žoze Sa (Olimpijakos), Ruj Patrisio (Vulverhempton).

Odbrana: Žoze Fonte (Lil), Mario Rui (Napoli), Nelson Semedo (Barselona), Rafael Guereiro (Dortmund), Ruben Dijas (Benfika), Rikardo Pereira (Lester), Pepe (Porto), Ruben Semedo (Olimpijakos).

Sredina: Bruno Fernandes (Sporting), Danilo Pereira (Porto), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Pici (Benfika), Ruben Neves (Vulverhempton), Vilijam Karvaljo (Betis), Žoao Mario (Lokomotiva Moskva).

Napad: Bernardo Silva (Mančester siti), Bruma (PSV), Gonsalo Guedeš (Valensija), Rafa Silva (Benfika), Žoao Feliks (Atletiko), Andre Silva (Ajntraht), Kristijano Ronaldo (Juventus).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC