• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sveci" bez Mbapea u današnjem derbiju

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Sjajni 20-godišnji francuski fudbaler pogoršao je povredu tokom duela Lige šampiona sa Galatasarajem i propustiće okršaj sa drugoplasiranim Anžeom

 Pari sen Žermen Anže ne igra Mbape Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Tomas Tuhel, trener Pari sen Žermena, potvrdio je da zbog povrede neće računati na Kilijana Mbapea u današnjoj utakmici Lige 1 protiv Anžea.

Mbape je u posljednje dvije utakmice koje su Parižani odigrali ušao kao zamjena u drugom poluvremenu, nakon što se oporavio od povrede koljena zbog koje je pauzirao mjesec dana.

Međutim, sjajni 20-godišnji francuski fudbaler pogoršao je povredu tokom 30 minuta, koje je proveo na terenu u utorak u duelu Lige šampiona kod Galatasaraja pa će sada morati ponovo da odsustvuje sa terena.

"Mogu reći da Mbape neće igrati protiv Anžea. Ne radi se o povratku povrede, nego o reakciji između povrede i živca. Koliko sam shvatio potrebno je da ponovo zaliječi taj problem", kazao je Tuhel.

Didije Dešan, selektor Francuske, uvrstio je Mbapea na spisak reprezentacije za utakmice kvalifikacija za EURO 2020 ovog mjeseca protiv Islanda i Turske, ali kako sada stvari stoje postoji mogućnost da će ih mladi napadač propustiti.

Pari sen Žermen je nakon osam kola prvoplasirani u Ligi 1 uz 18 bodova, odnosno dva više od današnjeg rivala, Anžea, koji je na drugoj poziciji.

U Ligi šampiona Tuhelov tim je za sad "neokrznut" – upisane su dvije pobjede (nad Realom i Galatasarajem), uz gol-razliku 4:0.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC