• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka Zvezdine legende Hrvatima: Imali ste BOLJIH od Luke Modrića

Gde kultna "devetka" crveno-belih i jugoslovenskog fudbala smešta kreatora igrea Reala u istorijski kontekst. Prema njegovom mišljenju, on nije najbolji.

 Poruka Zvezdine legende Hrvatima: Imali ste BOLJIH od Luke Modrića Izvor: MN PRESS

Darko Pančev (54), čuvena Zvezdina "Kobra sa Vardara", uživa u "penzionerskim" danima u Skoplju, gde se bavi ugostiteljstvom, mada je nedavno bio uspešan sportski direktor svog matičnog kluba iz glavnog grada Severne Makedonije.

Ove nedelje, jedan od najboljih Ex-Yu napadača ao je zanimljiv intervju za hrvatski "Večernji list" i u njemu govorio o fudbalskim aktuelnostima u regionu.

Možda će vas zanimati



Između ostalog, novinari su Zlatnu kopačku Evrope iz 1991. godine pitali i šta misli o njihovom najboljem fudbaleru, Luki Modriću. Interesantno je da Pančev ne misli da je on najbolji igrač koga je ta zemlja imala.

"Luka Modrić je svakako veliki igrač, jedan od najvećih s ovih prostora. Ali fudbal je zbog toga zanimljiv, mnogo puta daje, ali i uzima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u istoriji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio", rekao je nekadašnji golgeter Zvezde, čija je karijera krenula u pogrešnom smeru kada je otišao sa beogradske "Marakane" u Inter iz Milana.

Pančev prati regionalni fudbal i nastupe ovdašnjih timova u nacionalnim i evropskim takmičenjima. Naravno da gleda Zvezdu i u Ligi šampiona i u Superligi.

"Pratim Zvezdu, naravno. S obzirom na stanje u ligama na našem području i na to koliko je novca sada potrebno da bi se napravila jaka ekipa, Zvezdini su rezultati odlični, a o treneru Vladanu Milojeviću imam visoko mišljenje".

Na pitanje da uporedi ko je bolji - Zvezda ili Dinamo, Pančev ne želi da iz te priče izdvoji i Partizan, o kome takođe govori pohvalno.

"Ne želim da gledam navijački i da favorizujem Zvezdu, jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantnija ekipa po rezultatima. Trenutno, te dve ekipe imaju najbolje sastave, iako moram napomenuti da je i Partizan polako počeo da gradi dobar sastav", dodao je legendarni centarfor iz svog kafića "Cafe 9".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC