• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Levantea najavili štrajk!

Fudbaleri Levantea uzburkali su špansku javnost najvivši štrajk, ukoliko im u roku od deset dana ne budu isplaćene zaostale plate i premije.

 Igrači Levantea najavili štrajk! Izvor: MONDO

Situacija da igrači štrajkuju zbog neisplaćenih plata i premija nije ništa novo na našim prostorima, ali na ovaj korak odlučili su se i fudbaleri u španskoj Primeri!

Fudbaleri Levantea dali su rok upravi kluba do 26. aprila da reši problem neisplaćenih plata i premija igračima inače oni neće otići na gostovanje Rekretivu koje se igra dan kasnije u Uelvi, prenose španski mediji.

“Želimo da damo do znanja upravi kluba da ovaj problem mora da se reši. Mislim da smo vredno radili i borili se koliko smo mogli. Složili smo se da ukoliko se ništa ne reši do utakmice sa Rekreativom, idemo u štrajk”, rekao je jedan od kapitena ekipe Luis Manuel Rubiales, govoreći u ime svih igrača Levantea.

On je dodao da će igrači nastaviti da treniraju i da su raspoloženi za dogovor.

“Klub je taj koji ne ispunjava svoje obaveze, a mislimo da zajedno sa gradskim vlastima u Valensiji mogu da pronađu način da isplate sve igrače do 30. juna”, istakao je Rubiales i dodao da “štrajkači” nemaju ništa protiv igrača koji se ne odluče na ovaj korak.

“Neki igrači možda su dogovorili prelazak u neki drugi klub, što bi možda moglo biti ugroženo ako stupe u štrajk”, objasnio je Rubiales.

Klub iz Valensije igračima duguje božićne bonuse, martovsku platu, transfer bonuse, a igračima nisu isplaćena ni dugovanja iz prošle godine.

Levante se šest kola do kraja sezone nalazi na poslednjem mestu Primere sa 22 boda, petnaest manje od sigurne zone, a do kraja aprila, odnosno posle utakmice sa Rekreativom trebalo bi da bude poznato da li će klub naredne sezone igrati drugu špansku ligu ili ostati u elitnom društvu.

“Brod koji tone” u sredu je napustio i trener Đani De Bjazi koji je postavljen za šefa stručnog štaba Torina, a na njegovo mesto imenovan je Hoze Angel Moreno.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC