• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurir: Mišković odlazi, Spasić korumpiran?

Marko Mišković posle derbija izjavio da će napustiti Crvenu zvezdu, ali MONDO saznaje da je ta izjava ipak izrečena u afektu.

 Kurir: Mišković odlazi, Spasić korumpiran? Izvor: MONDO

Ogorčen na sudijsku nepravdu koju je Crvena zvezda pretrpela u polufinalu Lav Kupa Srbije, glavni finansijer i član Upravnog odbora Crvene zvezde Marko Mišković rešio je da napusti srpski fudbal, piše "Kurir" u izdanju od petka.

Prema saznanjima ovog lista, Mišković je dan posle "večitog derbija" otputovao u London, a odatle će u Ameriku.

"Povlačim se iz Zvezde i napuštam Marakanu, dosta mi je svega! Sramota je šta se događa na našim terenima. Cela Srbija je putem TV prenosa mogla da vidi kako je Zvezda pokradena na najbezobrazniji način. Poništen nam je gol, uzeta pobeda, bruka i sramota", izjavio je Mišković posle utakmice.

Prema saznanjima MONDA, ova izjava izrečena je u afektu i sin prvog čoveka Delte, Miroslava Miškovića, ipak neće definitivno otići sa Marakane.


Sportski direktor Goran Bunjevčević očekuje da će sa Miškovićem razgovarati predsednik Zvezde Toplica Spasojević, koji je na službenom putu.

"Uzdrmani smo porazom, ali i najavom odlaska gospodina Miškovića. Ukoliko ode, biće to veliki udarac za klub".

"Kurir" prenosi i tvrdnju neimenovanog izvora iz Crvene zvezde, da je Ninoslav Spasić, glavni sudija utakmice Crvena zvezda - Partizan, korumpiran od strane crno-belih.

"Došli smo do saznanja da je Partizan pomogao Spasiću da zaposli svoju ženu u 'Koka-koli'. Isto tako i njega žele da zaposle u istoj firmi, a on sada odrađuje prljavi posao za ono što je dužan", ozbiljno optužuju crveno-beli.

Za petak je na Marakani zakazana konferencija za novinare, na kojoj će najviši predstavnici kluba izneti svoje viđenje situacije i izneti predlog konkretnih mera koje je neophodno preduzeti kako bi takmičenja u okvirima FSS imala smisao.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC