• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od najbržih igrača Evrope, a "kasni" SVUDA: Tako se ne postaje veliki

Autor mondo.rs

Koliko god da je njegov kvalitet nesporan, toliko je jasno i da je "digao nos" poslije priča o transferu.

Džejdon Sančo (19) napravio je potez karijere kada je odlučio da iz Mančester sitija, u kom nije dobijao šansu, ode u Borusiju Dortmund koja mu je odmah dala prostor za napredak.

Sančo je brzo došao do prvog tima, prošle sezone bio jedan od najboljih asistenata Evrope (17 dodavanja za gol), ali onda su očigledno "porasli" apetiti. Zvali su ga iz domovine da se vrati, Dortmund je to odbio, a onda je odlučio da se "sveti klubu" arogantnim ponašanjem.

Možda će vas zanimati


Bio je kažnjavan preko ljeta, potom i prošlog mjeseca kada je kasnio posle obaveza sa reprezentacijom Engleske, da bi pred meč sa Barselonom ponovo "radio" protiv ekipe.

Sančo je prvo zakasnio na timski sastanak, na kome je obavezno prisustvo, zbog čega ga je Lusijan Favr sklonio iz startne postave, da bi mladi Englez ušao u nastavku utakmice na "Nou Kampu" i postigao gol (3:1), ali nije samo to u pitanju...

Kasnio je i na timski doručak i na trening, zbog čega se bivši fudbaler, sada komentator, Jan Age Fjortoft našalio napisavši: "Kako tako brz fudbaler može stalno da kasni?".


Očigledno je da je slava "udarila u glavu" mladom fudbaleru, ni prvom ni posljednjem u nizu, a vidjećemo da li će Dortmund znati kako da obuzda njegov karakter koji trenutno narušava atmosferu čitavog tima, kao i autoritet trenera Lusijana Favra.

I pored svega toga Sančo i dalje igra dobro za klub - ima samo 19 godina i već je upisao 73 nastupa, a na njima 20 golova i 32 asistencije.

Sve je tu sem ponašanja! 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC