• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastasić umalo tragičar Šalkea, ali zato je Subotić tragičar Union Berlina!

Autor mondo.ba

Srpski reprezentativac Matija Nastasić skrivio je penal za Union Berlin, iako je u pitanju bila prestroga odluka sudije, ali je Šalke zahvaljujući greški Nevena SUbotića barem na kratko stigao do drugog mjesta na tabeli Bundeslige.

Šalke je po prvi put u Bundesligi dočekao Union Berlin i stigao do vrijedne pobjede, sedme u sezoni nakon koje će sigurno prenoćiti na drugom mjestu na tabeli.

Gosti iz prestonice Njemačke bili su mnogo bolji rival u prvom dijelu, dok je domaćinu iz Gelzenkirhena u potpunosti pripalo drugo poluvrijeme.

ŠALKE - UNION BERLIN 2:1 (1:1)

Jedan od najboljih na terenu bio je srpski defanzivac Matija Nastasić, koji je u četvrtom minutu spriječio čist pogodak gostiju nakon što je izblokirao udarac Markus Ingvartsena, da bi nekoliko minuta kasnije, spasilac Šalkea bio golman Aleksander Nibel poslije šuta Mariusa Biltera.

Kazna za promašaje Uniona uslijedila je u 23. minutu nakon "bombe" Benita Ramana, koji je skoro pocijepao mrežu sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora - 1:0.

Ekipa iz prestonice, za koju je svih 90 minuta igrao nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić, izjednačila je iz poprilično sumnjivog penala, koji je skrivio Nastasić, a sigurno realizovao Ingvartsen - 1:1.

Da li je sudija Danijel Šlager pogriješio i zašto nisu intervenisali iz VAR sobe, procijenite sami...

U nastavku su "kraljevsko-plavi" potpuno držali konce igre u svojim nogama, stvarali i promašivali prilike, ali su u 86. minutu ipak uspjeli da stignu do pogotka i pobjede.

Poslije lijepe akcije i greške Subotića, Danijela Kaliđuri je proslijedio loptu do Amine Harita, a ovaj proslijedio do natrčalog Suata Serdara, koji je pospremio u sami ugao - 2:1.

BUNDESLIGA - 13. KOLO


Šalke - Union Berlin 2:1 (1:1)
/Raman 23, Serdar 86 - Ingvartsen 36 pen/

Subota (15.30)

Keln - Augzburg
Herta - Borusija Dortmund
Hofenhajm - Fortuna Dizeldorf
Paderborn - RB Lajpcig
Bajern - Bajer Leverkusen (18.30)

Nedjelja

Borusija Menhengladbah - Frajburg (15.30)
Volfsburg - Verder Bremen (18.30)

Ponedjeljak

Majnc - Ajntraht Frankfurt (20.30)

TABELA: Borusija Menhengladbah 25, Šalke  (+1) 25, RB Lajpcig 24, Bajern Minhen 24, Frajburg 22, Borusija Dortmund 20, Volfsburg 20, Hofenhajm 20, Bajer Leverkuzen 19, Ajntraht 17, Union Berlin (+1) 16, Augzburg 13, Majnc 12, Verder 11, Herta 11, Fortuna Diseldorf 11, Keln 7, Paderborn 5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC