• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova godina počela košmarom: Aston Vila mora da traži i golmana i napadača

Autor mondo.rs

Aston Vila će do kraja sezone biti lišena usluga dvojice važnih članova svog tima, golmana toma Hitona i napadača Veslija.

Aston Vila je 2020. godinu otvorila pobjedom na gostovanju Barnliju, ali neće se po dobrom pamtiti taj meč u Birmingemu. Tri osvojena boda su plaćena veoma skupo.

Klub koji se prethodnog ljeta vratio u Premijer ligu će nastavak sezone dočekati značajno oslabljen, nakon što su povrede ligamenata zadobili Tom Hiton i Vesli.

Možda će vas zanimati

Na tom gostovanju koje se dogodilo 1. januara ove godine, Vesli se povrijedio i iz igre izašao u 71. minutu, dok je povremeni golman reprezentacije meč napustio u 85. minutu.

Na žalost navijača Aston Vile, prve prognoze su se obistinile, odnosno obojica igrača su zadobili teške povrede ligamenata. To znači da je njihova sezona završena, a da će klub iz Birmingema morati da traži pojačanja tokom januara.


Hiton je ponikao u Mančester junajtedu, ali je svoje golmansko ime izgradio sjajnim partijama u dresu Barnlija. Tri puta je nastupio za reprezentaciju Engleske i blizu je 34. rođendana.

Više od decenije mlađi Vesli je mnogo neobičnija ličnost od svog klupskog druga. Njegovu životnu priču detaljnije možete pročitati na linku, a samo ćemo vam napomenuti da je prvo dijete dobio sa 14 godina!

Obojica su bili redovni u dosadašnjem dijelu sezone. Hiton je branio na 20 mečeva, dok je Vesli nastupio na svakoj od 21 ligaške utakmice. Momak koji je prethodnog leta stigao iz Briža je postigao pet golova, računajući i jedan protiv Barnlija, na pomenutom meču.

Klub će morati da se okrene novim rješenjima, a priča se da su mete već pronađene. Čelnici Aston vile bi željeli da tokom januara osnaže igrački kadar dovođenjem Džeka Batlenda i Miču Bačuajia, koji bi bili zamjene za dvojicu povrijeđenih igrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC