• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak fudbalu: Zvanično, Dani Osvaldo ponovo igra

Autor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac Italije koji je rođen u Argentini odlučio je da obustavi svoju muzičku karijeru i vrati se fudbalu.

Tokom deceniju duge karijere Dani Osvaldo je nastupao za timove iz nekoliko zemalja. Bilo je tu i veoma zvučnih imena, timova koji znače mnogo u fudbalskom svijetu.

Dani Osvaldo, temperamentni napadač, odlučio je 2016. godine da prekine svoju igračku karijeru. Posvetio se tada muzici, svojoj drugoj velikoj ljubavi. Izgleda da mu je i to dosadilo.

Možda će vas zanimati

Potpisivanje ugovora do kraja sezone sa Banfildom, argentinskim prvoligašem koji je nakon 16 odigranih kola na 16. poziciji na tabeli, znači i Osvaldov povratak fudbalu.

Igrao je u karijeri i za Atalantu, Fiorentinu, Bolonju, Espanjol, Romu, Sautempton, Juventus, Inter, Porto, Boku... pa Banfild nije najveći izazov koji će imati. Ali, povratak na fudbalski teren poslije skoro četiri godine pauze jeste.

Napadač koji je tokom karijere 14 puta igrao za A selekciju Italije pokušaće da se vrati sportu u svojoj 34. godini. Da se na takav potez odlučio malo ranije, u Banfildu bi zatekao Ernana Krespa, nekadašnjeg napadača koji je u međuvremenu dobio otkaz na mjestu trenera.

Tokom pauze u svojoj fudbalskoj karijeri, Dani Osvaldo se bavio muzikom. On je nastupao sa bendom ''Barrio Viejo''. Ukoliko vas zanima kako je to izgledalo, možete poslušati dio Osvaldove muzičke karijere.

U međuvremenu je učestvovao u rijaliti programu ''Ples sa zvijezdama'', a još tokom prvog dijela fudbalske pažnje naučio je da skreće pažnju na sebe. Bilo da je to neobičnim stilom oblačenja ili manjim incidentima na fudbalskom terenu, Osvlado je znao kako da stigne do medija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC