• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa u velikom problemu, Suarez na operaciji koljena

Autor mondo.rs

Urugvajski fudbaler bi mogao da propusti više od mjesec dana fudbala zbog neizbježne operacije koljena.

Fudbaleri Barselone su poraženi od Atletiko Madrida u polufinalu Superkupa, a lošije vijesti su ih zadesile kada su se vratili u Španiju. Drugi najbolji strijelac ekipe mora na pauzu.

Klub je potvrdio da će nekadašnji napadač Liverpula morati na operaciju koljena, što znači i nešto dužu pauzu za njega. On je tokom tog susreta protiv Atletika dobio udarac, ali je ostao na terenu cijeli meč.

Možda će vas zanimati

Borba za titulu u Španiji je neizvjesna, a uskoro će se nastaviti takmičenje u Ligi šampiona. Luis Suarez je pored Lionela Mesija najvažniji igrač za Barselonu, pa bi svaki dan njegovog izostanka bio veliki hendikep za Katalonce.

Španski velikan nije potvrdio koliko će napadač odsustvovati sa terena, ali se po medijima u toj zemlji može naslutiti dužina pauze. Priča se o periodu od četiri do šest nedelja, što bi u najgorem slučaju značilo da se Suarez vraća krajem februara.

Fudbaler Barselone je ove sezone već postigao 14 pogodaka u svim takmičenjima, a zauzima i čelnu poziciji na listi asistenata u Primeri.

Nakon izostanka Luisa Suareza dodatni pritisak će biti na Antoanu Grizmanu, pošto status velikog pojačanja još uvijek nije opravdao.

Urugvajski napadač je u finišu prethodne sezone takođe imao problema sa koljenom, a zbog toga je propustio nekoliko mečeva, računajući i finale kupa protiv Valensije. To je dodatna briga za Ernesta Valverdea, jer kod učestalih povreda oporavak može duže da traje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC