• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sila Boga ne moli, pa ni crne serije i još gore tradicije Sasuola!

Autor mondo.ba

Žeremi Boga, vezista Sasuola iz Obale Slonovače, kreirao je preokret protiv Torina u Ređo Emiliji.

 Sasuolo - Torino 2:1, Serija A, 20. kolo Izvor: Alessandro Sabattini/Getty Images Europe

Tradicija neuspjeha Sasuola u duelima sa Torinom nije nastavljena u Ređo Emiliji!

Sasuolo je dočekao Torino u lošoj seriji od tri uzastopna poraza, a s obzirom da nikad u istoriji nije pobijedio "bikove" u Ređo Emiliji, nije važio za favorita ni u subotnjoj utakmici 20. kola Serije A.

Gubio je domaćin na poluvremenu, ali je na kraju ipak uspio da osvoji sva tri boda poslije preokreta "iz dvojke u keca" zahvaljujući vezisti iz Obale Slonovače Žeremiju Bogi, strijelcu izjednačujućeg i asistentu kod pobjednonosnog gola.

SASUOLO - TORINO 2:1 (0:1)

"Bikovi" su na stadionu "Mapei" u subotu bili na dobrom putu da zabilježe treću uzastopnu pobjedu poslije koje bi barem na kratko stigli do željene šeste pozicije koja vodi u evropska takmičenja.

Torino je poveo u 20. minutu nakon brze akcije iz kornera i udarca sa ivice kaznenog prostora Tomasa Rinkona, koji je u vlastitu mrežu sproveo Manuel Lokateli - 0:1.

Armando Ico je udvostručio prednost "bikova" u 31. minutu poslije novog centaršuta iz kornera, međutim, pogodak je poništen jer je lopta tokom leta prešla zamišljenu liniju terena.

Imao je domaći tim, za koji je posljednjih 20-ak minuta odigrao srpski reprezentativac Filip Đuričić, više loptu u nogama, nekoliko solidnih šansi, ali nije bilo prisebnosti u samoj završnici koje je bez većih problema zastavljao golman Salvatore Sirigu.

Međutim, ni odlični čuvar mreže Torina nije ništa mogao u 61. minutu kada je Žeremi Boga nanizao dvojicu igrača gostiju i onda odapeo projektil koji je završio ispod mjesta gdje se spajaju prečka i stativa - 1:1.

Deset minuta kasnije, fudbaler iz Obale Slonovače je probio po lijevoj strani odbranu Torina  i pored Saše Lukića, reprezentativca Srbije, zavrnuo loptu na drugu stativu, gdje je ljevicom u mrežu poslao Domeniko Berardi za preokret i veliko slavlje domaćih navijača - 2:1.

Bila je to šesta pobjeda Sasuola u sezoni i deveti poraz "bikova", koji sada zaostaju tri boda za mjestom koje vodi u Evropu.

SERIJA A - 20. KOLO:

Lacio - Sampdorija 5:1 (3:0)
/Kaisedo 7, Imobile 17 pen, 20, 65 pen, Bastos 54 - Lineti 70/

Sasuolo - Torino 2:1 (0:1)
/Boga 61, Berardi 72 - Lokateli autogol 20/

Napoli - Fiorentina (20.45)

U nedjelju:

Milan - Udineze (12.30)
Breša - Kaljari (15.00)
Bolonja - Verona
Leće - Inter
Đenova - Roma (18.00)
Juventus - Parma (20.45)

U ponedjeljak:

Atalanta - SPAL (20.45)

TABELA: Juventus 48, Inter 46, Lacio 45, Atalanta 35, Roma 35, Kaljari 29, Parma 28, Torino (+1) 27, Verona (-1) 25, Milan 25, Napoli 24, Udineze 24, Bolonja 23, Sasuolo (+1) 22,Fiorentina 21,  Sampdorija (+1) 19, Leće 15, Đenova 14, Breša 14, SPAL 12.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC