• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Roma se oprostila od titule?

Iako su imali lakši raspored u finišu šampionata, Rimljani su uprskali stvar na svom "Olimpiku". Roma - Livorno 1:1. Boško Janković "odvalio" prečku.

 SERIJA A: Roma se oprostila od titule?  Izvor: MONDO

Zbogom titulo? Fudbaleri Rome nisu uspeli da priđu Interu na bod u subotu uveče. Iako su imali lakši raspored u finišu šampionata, uprskali su stvar na svom "Olimpiku".

Do 85. minuta meča sa Livornom imali su 74 boda, ali će meč Torino - Inter u nedelju (20.30) dočekati sa 72, tri manje od lidera sa "Meace". Dijamanti je postavio konačnih 1:1.

U prvom delu susreta igračima Rome ništa nije polazilo za rukom. Izostala je prepoznatljiva pas igra Rimljana, pa odbrana Livorna nije imala previše posla. Da stvari budu još gore po Spaletije, povredio se kapiten Frančesko Toti, koji je sa bolnom grimasom napustio teren.

Poluvreme zloslutnih 0:0.

Roma je na samom početku drugog dela uspela da dođe do igre, što je veoma brzo rezultiralo pogotkom. Odličan centaršut Pizara na pravi način iskoristio je Mirko Vučinic, koji je glavom poslao loptu iza leđa golmana Amelije.

Pesma navijača Rome, koji su uveliko slavili novi trijumf, utihnula je pet minuta pre kraja meča. Slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, koji je izveo Dijamanti bio je preveliki zalogaj za golamana Donija. Šok, 1:1.

Fiorentina je minimalnim rezultatom savladala Palermo u drugom meču subotnjeg programa Serije A. Jedini gol na susretu delo je Donadela, koji je u 29. minutu odlično odreagovao na odbijenu loptu nakon šuta Pacinija.

Fudbaleri sa Sicilije mogli su do izjednačenja sredinom drugog dela, ali je lopta posle udarca Boška Jankovića umesto u mreže završila na okviru gola.

Sa nova tri boda Fiorentina se učvrstila na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Petoplasirani Milan, koji u nedelju dočekuje Ređinu, zaostaje sedam bodova za Violom.

REZULTATI 34. KOLA SERIJE A:

Roma - Livorno 1:1
/Vučinić 54 - Dijamanti 85/

Forentina - Palermo 1:0
/Donadel 29/

U nedelju (15.00):

Atalanta - Juventus

Milan - Ređina

Kaljari - Empoli

Katanija - Lacio

Parma - Napoli

Sampdorija - Udineze

Sijena - Đenova

Torino - Inter (20.30)

TABELA: Inter 75, Roma (+1) 72, Juventus 64, Fiorentina (+1) 59, Milan 52, Samdorija 52, Udineze 51, Đenova 45, Napoli 43, Palermo (+1) 42, Atalanta 41, Lacio 40, Sijena 38, Torino 34, Katanija 32, Kaljari 32, Parma 31, Empoli 30, Ređina 30, Livorno (+1) 30.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC