• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I to je uspeo u Pari sen Žermenu: Nejmar odigrao pas du*etom!

Autor mondo.rs

Pored toga što se zakačio sa Rajkovićem, Brazilac je i provokativnim potezom podsetio kako doživljava konkurenciju u Francuskoj.

 Nejmar-odigrao-pas-dupetom-VIDEO Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Pored toga što se zakačio sa Srbinom Predragom Rajkovićem, jedan od najprovokativnijih fudbalera današnjice "zakačio" se i na društvene mreže sinoć kada je nesvakidašnjim potezom podsetio Francuze kako doživljava konkurenciju u toj zemlji.

Nejmar je tokom ubedljive pobede Pari sen Žermena nad Remsom u polufinalu Liga kupa odigrao pas du*etom i dodatno ponizio domaće fudbalere, koji su se septembarskom senzacijom na "Parku prinčeva" očigledno zamerili šampionu.

Možda će vas zanimati

Daleko najplaćeniji fudbaler Lige 1 sa godišnjom platom od 38,6 miliona evra svojevremeno je bio kritikovan što u dresu Barselone nije izvodio driblinge i akrobacije sa loptom, što se evidentno promenilo od njegovog istorijskog "bega" u Pariz za 222 miliona evra.

Sa "desetkom" na leđima, Nejmar je koristio svaku priliku da uveseli navijače "svetaca" i iziritira sve ostale, a da nije bilo povreda zbog kojih je propustio 58 utakmica i povremenih javašluka zbog kojih je bio suspendovan na još osam, pretpostavljamo da bi ova kompilacija trajala duže.

Najbolji Nejmarovi potezi u sezoni 2018/19.
Izvor: YouTube

Čega je nedostajalo od kada je 3. avgusta 2017. uplatom izlazne klauzule napustio jednu od najboljih navala u istoriji fudbala?

Golova nije (64), asistencija nije (36), titula prvaka nije (2), kupova takođe (2), ali uspeha u Evropi jeste. U prve dve sezone u Francuskoj, Nejmar je završavao takmičenje u Ligi šampiona u osmini finala u kojoj će 18. februara i 11. marta imati novu šansu protiv Borusije Dortmund.

Upravo zato je, navodno, nedavno dobio poziv od najboljeg igrača sveta da se vrati na "Kamp nou".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC