• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mbape će osvojiti Zlatnu loptu pre Nejmara... Nek dođe u Liverpul!"

Autor mondo.rs

Komentar koji je "zapalio" medije u Brazilu.

 "Mbape će osvojiti Zlatnu loptu pre Nejmara... Nek dođe u Liverpul!" Izvor: Guliver/Victor Boyko/Getty Images For Hotel Lutetia and Five Eyes Production

Sjajni brazilski vezista Fabinjo obradovao je navijače Liverpula saopštivši da očekuje da se uskoro vrati u ekipu i da je vrlo samouveren po pitanju povratka na teren.

"Vežbam s loptom već sada i vrlo sam samouveren u vezi s povratkom. Mislim da ću uskoro moći da zaigram, ali videćemo s medicinskim osobljem", rekao je Fabinjo koji je već neko vreme van terena, a Jirgen Klop je uspeo da "amortizuje" njegov izostanak.

Možda će vas zanimati

On je upitan kakve su mu šanse da zaigra u Ligi šampiona protiv Atletiko Madrida, na šta je odgovorio da će "biti tamo". 

Fudbaleri Liverpula i dalje nižu pobede u Premijer ligi i veoma su blizu osvajanju titule, ali Fabinjo ističe da sezona još nije gotova i da moraju da nastave u istom ritmu.

"Možemo osvojiti titulu, ali još nismo šampioni. Na dobrom smo putu, ono što smo do sada uradili je neverovatno, ali moramo tako da nastavimo. Uprkos povredama, nastavljamo da igramo na visokom nivou, imamo samopouzdanja i nadam se da se nećemo zaustaviti", kazao je Fabinjo.

Uz to, defanzivni vezista "redsa" je komentarisao kolegu iz reprezentacije i "zapalio medije" u Brazilu svojim komentarom.

"Kilijan Mbape će osvojiti Zlatnu loptu pre Nejmara. Voleo bih da dočekam Kilijana u Liverpulu", kazao je Fabinjo i tako dodatno podgrejao nade navijače Liverpula pošto se već neko vreme priča da će tim sa Enfilda "krenuti po" Mbapea u leto 2020. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC