• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić dobio novog partnera u napadu: Isto brz, isto levonog, samo Brazilac!

Autor mondo.rs

Dva dana nakon prodaje Ziješa za 40, Ajaks je sa Sao Paulom dogovorio transfer vredan 20 miliona evra.

 Antoni potpisao za Ajaks Izvor: Guliver, Alexandre Schneider/Getty Images South America

Dva dana od prodaje Hakima Ziješa, Ajaks je rešio pitanje njegovog naslednika.

Reč je o osam godina mlađem Brazilcu, koji poput 40 mliona evra skupog pojačanja Čelsija za sezonu 2020/21 napada odbrane levom nogom sa desnog krila.

Možda će vas zanimati

Olimpijski reprezentativac Brazila napustiće u junu matični Sao Paulo, za koji je do sada odigrao 33 utakmice i dao četiri gola uz šest asistencija i karijeru nastaviti u navali pored kapitena "kopljanika" Dušana Tadića i svog tri godine starijeg zemljaka Davida Neresa.

Iako su na "Johan Krojf arenu" stigli zajedno na leto 2016, pitanje je da li će Neres i Ziješ zajedno i otići jer je Brazilac ove sezone već propustio 16 utakmica zbog povrede i pitanje je da li će se uskoro vratiti.

Evo jedne od kompilacija Antonijevih poteza, ali savet je da smanjite ton jer bi muzička podloga mogla da vam se ne dopadne.

Antoni.
Izvor: YouTube


Najtrofejniji holandski klub pristao je da plati 20 miliona evra uz dodatnih pet ukoliko strelac dva gola na devet utakmica za U23 reprezentaciju Brazila ispuni očekivanja u Amsterdamu, gde ga čekaju Ziješove kopačke u kojima je reprezentativac Maroka postigao 48 golova uz 82 asistencije na 160 utakmica.

A, odigraće ih još u prvenstvu Holandije gde se šampion pod vođstvom trenera Erika Ten Haga bori za odbranu titule sa AZ Alkmarom koji ima tri boda manje, kao i Ligi Evrope u kojoj se Ajaks sastaje sa Hetafeom u šesnaestini finala.

Ajaks je u sezoni 2018/19 ostvario profit od 150 miliona evra na tržištu igrača, transferima poput Matijsa De Lihta u Juventus za 85,5, Frenkija De Jonga u Barselonu za 75 ili Kaspera Dolberga u Nicu za 20,5 miliona, a u prvom transferu planiranom za leto 2020. podmladio poziciju desnog krila za sedam godina, jer će Antoni za devet dana napuniti tačno 20 godina.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC