• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo ''Kijara'', zatim i ''Denis'' - ponovo odlaganja mečeva u Britaniji

Autor mondo.rs

Nova oluja i obimne padavine primorali su Engleze i Škote da odlažu mečeve za danas.

 Oluja-Denis-pomjeranje-utakmica-odlozeno-Glazgov-Rendzers-Livingston-Premijer-liga-Skotska Izvor: Guliver, Ian MacNicol/Getty Images Europe

Prošle nedjelje su olujni vjetrovi odlagali utakmice u Njemačkoj, Belgiji, Holandiji i Engleskoj, a sada je britansko ostrvo pogođeno novim olujama. Prate ih i obilne padavine.

Kiša koja je pogodila dijelove Engleske i Škotsku spriječila je odigravanje nekoliko fudbalskih susreta u te dvije zemlje. Najbitniji među njima je okršaj Glazgov Rendžersa i Livingstona u okviru prvenstva.

Možda će vas zanimati

Udari vjetra dostižu brzinu od 70 milja na sat, a to su uslovi u kojima niko ne razmišlja o fudbalu. Samo nedjelju dana nakon Kijare, koja je takođe donijela olujne udare iz kontinentalnog dijela Evrope, mečevi se ponovo odlažu.


Neće biti odigrana dva susreta, okršaj Rendžersa i Livingstona, kao i susret Madervel - Sent Miren u okviru istog takmičenja. Škoti će morati da pomjere i neke utakmice nižih liga, tačnije jedan meč u Čempionšipu i jedan meč u četvrtom rangu takmičenja.

Englezi imaju probleme, takođe, ali za sada nema naznaka da će biti pomjeranja utakmica koje se igraju u okviru Premijer lige ovog vikenda. Oluja ''Denis'' za sada utiče samo na niželigaše.

Trećeligaški susret Ročdejla i Tranmera neće biti na programu danas, a istu sudbinu je doživjela utakmica Svindona i Skantorpa u četvrtoj ligi Engleske. O naknadnim terminima još nema riječi, a i na njih će sigurno uticati vremenske prilike.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC