• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanda Nara bira: Ne znam da li ćemo živjeti u Parizu, Milanu, Torinu...

Autor mondo.rs

Kontroverzna žena kontroverznog fudbalera razmatra ponude za nastavak njegove karijere.

 Mauro-Ikardi-Vanda-Nara-transfer-pozajmica-PSZ-Inter-Juventus Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Argentinski napadač Mauro Ikardi je na pozajmici iz Intera, a u PSŽ-u se možda i neće zadržati onoliko dugo koliko smo očekivali. Po riječima njegove supruge, možda narednog ljeta opet promijeni sredinu.

Parižani su tim koji uopšte ne kuburi sa napadačkim opcijama, pa postoji šansa da ne otkupe Ikardijev ugovor. Ukoliko dođe do takve situacije, moraće da traži novi tim.

Možda će vas zanimati

Njemu je još prošlog ljeta rečeno da u Interu nema budućnost. Antonio Konte ga ne voli, nema na raspolaganju minute koje bi mu dao na terenu, a u klub je tada stigao Romelu Lukaku koji se fantastično uklopio.

Belgijanac je opravdao povjerenje, iako su mnogi mislili da je previše plaćen. I to je jedan od razloga zbog kojih treba očekivati da Inter proda Maura Ikardija.

''Da li će Mauro preći u Juventus? Ne znam to. Ne znam da li ćemo naredne godine živeti u Parizu, Milanu ili Torinu. Na njemu je da odluči, a mi ćemo pratiti njegove korake'', rekla je Vanda Nara, koja vodi računa o karijeri svog supruga.

U ove riječi ne vjerujemo u potpunosti, jer je u nekim ranijim sezonama upravoona znala da se umiješa u Maurovu karijeru. Tako je zbog njenih izjava nastao jedan u nizu incidenata u Interu. Sigurno će imati šta da kaže i narednog ljeta.

Pariski tim ima priliku da Ikardija dovede za 70 miliona evra narednog ljeta. Ukoliko ne iskoriste to pravo, za usluge napadača bi mogao da se zainteresuje Juventus, koji se ranije dovodio u vezu sa ''klijentom'' Vanda Nare.

Mauro Ikardi je ove sezone odigrao 28 mečeva za PSŽ i postigao je 19 golova na njima. Bio je strijelac u francuskom prvenstvu 11 puta, u Ligi šampiona je postigao pet golova, a u Liga kupu je još tri puta tresao mreže.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC