• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Jednom moramo da presječemo!

Predsjednik FSS pred put u Italiju izjavio da više ne smijemo da "ostavljamo na poštedi" glavne krivce za neuspjehe reprezentacije.

 Karadžić: Jednom moramo da presječemo! Izvor: MONDO

Tomislav Karadžić jedini je poslije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi otvoreno izrazio nezadovoljstvo postignutim rezultatima.

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Srbije poslije poraza od Estonije nije htio da javno imenuje igrače koji su razočarali, ali je jasno stavio do znanja da mu takve partije nisu promakle. Štaviše, između redova je poručio da je razloga za ozbiljne kritike bilo i ranije!

"Neki igrači su (protiv Estonije) pokazali najveći mogući motiv, ali imam primjedbe na igru pojedinaca", rekao je Karadžić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla", uoči leta za Đenovu.

"Poslije gostovanja u Italiji ćemo razgovarati i o tome... Ko ne želi da igra za reprezentaciju i daje maksimum, ne treba nam. Bez obzira o kome se radi! Mi moramo da jedanput presječemo. Da ne okrivljujemo sve i svakoga, a da glavne aktere ostavljamo na poštedi. Za sportski rezultat su odgovorni igrači i selektor! I tačka".

Karadžić je dodao da "igra već duže vrijeme nije na nivou kvaliteta ekipe" i da se "to mora popravljati".

Što se tiče okršaja sa Italijanima u utorak u Đenovi, jasno je da bi u slučaju poraza ostali samo sa teoretskim izgledima da se plasiramo na EURO 2012.

"Idemo da popravljamo bodovni saldo i utisak. Nadam se boljoj igri i da ćemo se vratiti neporaženi".

Prvi čovjek srpskog fudbala ponovio je da je i dalje optimista u pogledu odlaska na šampionat u Poljskoj i Ukrajini.

"Ako konsolidujemo unutrašnje odnose, tim i igru, apsolutni sam optimista što se tiče plasmana na prvo ili drugo mjesto u kvalifikacionoj grupi".

Neizostavna tema bili su pozivi Karadžiću da podnese ostavku, od strane navijača na utakmici u petak, ali i u medijima.

"To me ne uzbuđuje. Čitam da sam najodgovorniji za poraz od Estonije... Znam ja puno toga. Ne bih ovog trenutka komentarisao, ali znam ko su pokretači tih članaka i oni koji nagovoraju pojedine navijačke grupe. Ne pada mi na pamet da se obazirem na to", odgovorio je Karadžić.

"Zabrinjava me činjenica da nećemo pošteno da pogledamo problemima u oči, da tačno lociramo svačiju odgovornost, a to je potrebno. Mislim da je FSS kao organizacija stabilan, da je urađeno puno stvari i da jedan neuspjeh ili eventualni neodlazak na EP ne može da ga destabilizuje".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC