• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeka se odgovor porodice Kjeza: ''Viola'' spremila mega-ugovor za Federika!

Autor mondo.ba

Stvari bi trebalo da budu jasnije polovinom marta

 Fiorentina Federiko Kjeza mega ugovor Izvor: Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Fiorentina, odnosno njen prvi čovjek Roko Komiso, pripremio je ''mega-ugovor'' za jednu od zvijezda tima Federika Kjezu!

Možda će vas zanimati

Sin legendarnog italijanskog napadača Enrika Kjeze, koji je tokom igračke karijere, između ostalog, nosio i dres ''Viole'' i to u periodu od 1999. do 2002. godine, trenutnim ugovorom je za tim sa stadiona ''Artemio Franki'' vezan do ljeta 2022. godine.

Međutim, prema navodima italijanskog lista ''La Republika'', čelnik Fiorentine će u narednim sedmicama Kjezi, kojeg vidi kao temelj ''neke nove Fiorentine'', ponuditi saradnju do ljeta 2024. godine, a prema tom ugovoru, 23-godišnji napadač bi po sezoni primao četiri miliona evra!

Iako rođen u Đenovi, Kjeza je ''dijete Fiorentine''. U klub je stigao kad je imao samo deset godina, prošao je kompletnu klupsku omladinsku školu, te 2016. godine postao dio najjačeg tima.

Ove sezone je na 22 utakmice Serije A postigao šest golova, uz pet asistencija, a od priključenja prvom timu, pred start sezone 2016-17, ukupno je na 137 utakmica u svim takmičenjima postigao 29 golova.

Ljetos se za njegove usluge raspitivao minhenski Bajern, koji je bio spreman da izdvoji 60 miliona evra, a još konkretniji od Bavaraca je bio Juventus, koji se spremao da ''razbije kasicu'' i ponudi čak deset miliona više od ''bjankonera''.

Ipak, Komiso je navedene ponude glatko odbio, a prema navodima ''La Republike'', polovinom marta bi trebalo da obavi razgovor sa Kjezom seniorom.

Stvari bi nakon toga trebalo da budu mnogo jasnije...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC