• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Ozil stalno priča o Fenerbahčeu, mislim da će otići tamo''

Autor mondo.rs

Jedan vezista Arsenala otkrio planove drugog veziste Arsenala.

 Mohamed Elneni - Mesut Ozil će otići u Fenerbahče Izvor: Guliver, Richard Heathcote/Getty Images Europe

Iako je od dolaska Mikela Artete na mesto trenera Mesut Ozil počeo češće i bolje da igra, on bi ipak uskoro mogao da promijeni sredinu. Takva priča je bila u opticaju i prethodnog ljeta.

Nekadašnji fudbaler Arsenala je bio na meti nekoliko klubova, ali je na kraju odlučeno da ostane u Londonu. Sada je Mohamed Elneni, Arsenalov pozajmljeni igrač u Turskoj, otkrio je Mesutu ta zemlja privlačna.

Možda će vas zanimati

Mohamed Elneni je fudbaler Arsenala koji se prethodnog ljeta preselio na jednogodišnju pozajmicu u Bešiktaš. Igranje za klub iz Istanbula dalo mu je dovoljno informacija o turskom fudbalu, a neke detalje je već znao.

Kako ističe Egipćanin, Mesut Ozil često govori o fudbalu u Turskoj i Fenerbahčeu, klubu za koji navija. To je dodatno podgrijalo tračeve da bi Nemac turskog porijekla upravo u u tu zemlju mogao da napravi transfer.

''Ako mene pitate, ja mislim da će on preći u Fenerbahče. On stalno priča o njima. Pokušava da me iznervira pevajući pjesme Fenerbahčeovih navijača. To je veliki klub i ako stigne ponuda od njih, Ozil neće odbiti'', rekao je fudbaler Bešiktaša.

Mesut Ozil je turskog porijekla, a sa zemljom predaka ima bliske konekcije. Nedavno je bio u središtu skandala zbog prijateljskih odnosa sa Tajipom Erdoanom, predsjednikom Turske. Svojevremeno, Mesut se oženio u Istanbulu, a njegova supruga Amine Gulse je bila mis svoje zemlje.

Ovakva izjava egipatskog veziste mogla bi da otvori vrata transfera turskom klubu. Nakon ovog signala, možda će pokušati da dovedu Mesuta Ozila, a jedino što stoji na putu njegovom transferu je Mikel Arteta.

Nekadašnji fudbaler Evertona i Arsenala, a do skoro pomoćnik Gvardiole u Mančester sitiju, ozbiljnije računa na Ozila. Pod njegovom komandom je Nijemac počeo da igra, a ugovor ga veže na još više od godinu dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC