• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Nadam se da će Kaka doći u Inter

Da li će Inter, posle serije transfer-udaraca koje je dobijao od Milana, uzvratiti udarac? Svi bi voljeli da vide Kaku u crno-plavom dresu.

 Stanković: Nadam se da će Kaka doći u Inter Izvor: MONDO

Poslije kapitena Intera Havijera Zanetija, njegov zamjenik Dejan Stanković takođe je "avansno" poželio dobrodošlicu bivšem igraču gradskog rivala Milana, a sada fubaleru Reala iz Madrida.

Iako se o mogućem transferu Kake iz Reala u Inter i dalje samo spekuliše u medijima, igrači Intera u više navrata poručili su Brazilcu da mu neće pamtiti po zlu šest sjajnih sezona sa rosonerima, kada je u više navrata bio koban upravo po Inter.
Na pitanje da li bi volio da Kaka pređe u Inter, Stanković je odgovorio:
"Nadam se da hoće..."
Potom je dodao još:
"On je veliki igrač, ali na predsjedniku Moratiju je da odluči. Od kada je stigao u Evropu, Kaka je pokazao da je veliki šampion i prije svega sportski rival svima nama".
U skorijoj istoriji, Milan je uspio da potpiše veliki broj sada već legendarnih fudbalera koji su igrali za Inter. Počelo je sa Andreom Pirlom i Klarensom Sedorfom, nastavilo se sa Ronaldom Nazariom da Limom i Kristijanom Vijerijem, a izgleda da je "čaša prelivena" ovog ljeta, kada je Milan preko Barselone dobio Zlatana Ibrahimovića.
Sada Morati želi da uzvrati i preko Reala dobije Kaku, najboljeg fudbalera Milana u periodu od 2003. do 2009. godine, kada su rosoneri osvojili jednu titulu prvaka Evrope i prvaka Italije.

Ipak, Moratiju će posao otežati lično predsjednik Milana Silvio Berluskoni, koji je najavio da njegov klub neće sjediti skrštenih ruku i da će, ukoliko Real bude želio da pusti kaku, Milan ponuditi svoje uslove.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC