• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro Blažević: Pustite Papeta da radi!

Samo oni koji ne poznaju Miroslava Blaževića, očekivali su da će bivši selektor reprezentacije BiH "udariti" po aktuelnom kormilaru "zmajeva" Safetu Sušiću.

 Ćiro Blažević: Pustite Papeta da radi! Izvor: MONDO

''Varaju se svi oni koji misle da ću ja kritikovati Sušića. Čak i da su katastrofalni rezultati, ja bih zaštitio Safeta. Jednostavno on je takav čovjek, a ja sam slab na karaktere i veličine kao što je Sušić'', rekao je popularni Ćiro za sarajevski "San".

Prema njegovim riječima, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nisu izgubljene za "zmajeve"...

"Ciklus nije završen, još se dosta može popraviti. Ima dosta da se igra. Pa ni Albanci, s kojima je BiH remizirala u Tirani (1:1), nisu mačji kašalj...''

Na pitanje, kako je Blažević uspio osvajati po tri boda u Estoniji, Jermeniji, Belgiji, bivši selektor je rekao da ne voli takva poređenja.

''Nemoguće je praviti takva poređenja. Safet je drugačiji od mene po karakteru i drugi tip trenera. To se ne može porediti, ali to ne znači da slabo radi. Vjerujem da misli najbolje, da radi pošteno i treba ga podržati. Pape treba vašu podršku i sve će doći na svoje mjesto. Ako selektor nema podršku novinara, onda nas nema nigdje''.

Sušić je ljutito napustio pres konferenciju u Tirani, jer navodno misli da ga ruše upravo "Ćirini novinari".

''Ne vjerujem da Safet tako misli. Možda mu zlobnici tako nešto podmeću. Pa, neki novinari su jedva čekali da me se riješe, pa nikad nisam govorio kako su to novinari koji žale za Blažom Sliškovićem, Fuadom Muzurovićem ili nekim drugim. Ako i ima 'mojih' novinara, molim ih da snažno podrže Sušića. U protivnom nema nam spasa", podvukao je Blažević.

On je naglasio da ako Fudbalski savez BiH otjera Sušića, onda reprezentaciju mogu da preuzmu članovi Predsjedništva FS BiH.

"Nema tog imena koje može da garantuje uspjeh. Kako smo sve isprobali, a Savez uspio da mijenja trenere kao što sam ja, Muzurović, Meho Kodro, Slišković... Ako otjeraju i Sušića, onda je najbolje da reprezentaciju preuzmu Sulejman Čolaković i Bogdan Čeko. Kad već meni nisu dali, možda oni mogu da nas odvedu na veliko takmičenje jer sve znaju'', sarkastičan je Ćiro.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC