• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosa Stojković: Brinem za svoje dijete...

Majka golmana reprezentacije Srbije, šokirana vešću da joj je sin napadnut, pita FSS zašto mjere bezbjednosti nisu bile na višem nivou.

 Kosa Stojković: Brinem za svoje dijete... Izvor: MONDO

Vladimir Stojković bio je meta napada huligana na autobus reprezentacije, u koji je pri polasku iz hotela na stadion ubačena baklja.

Kako prenose italijanski mediji, Stojković je zbog povreda - koje "nisu ozbiljne" - morao u bolnicu San Martino u Đenovi...

"Veoma sam zabrinuta za moje dete, koje sam poslala u Italiju da brani boje Srbije, a ne da ga donesu u sanduku, kao što su pripremili navijači Crvene zvezde", rekla je Kosa Stojković u telefonskom javljanju SOS kanalu.

"Zahvaljujem se Žigiću i Stankoviću, koji su spriječili još veću katastrofu koja se mogla desiti mom sinu, ali uopšte ne razumijem delegaciju koja je otišla zajedno sa igračima i koja nije imala sluha da od Italijana traži malo veću bezbjednost", rekla je o predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije u pratnji nacionalnog tima.

"Ovo nisu navijači, ovo su huligani, ali vidim da su i Italijani bili inertni prema njima. Po novom Zakonu, svi koji rade nešto što nije u duhu sporta trebalo bi da budu uhapšeni", dodala je Kosa Stojković.

Prema njenim riječima, "Loznica, gdje je Vladimir Stojković rođen, gdje su njegova rodbina i svi prijatelji, veoma su zabrinuti zbog toga što je Vladimir mogao da nastrada".

"Da je naša delegacija tražila malo bolju zaštitu i organizaciju, ne bi moglo da se desi da 300 navijača razbije vrata, uđe u autobus i baci baklju na Vladimira".

"Kada se sve ovo završi, neko će morati da sjedne i analizira šta je bio čiji propust. Ja lično, kao majka, nezadovoljna sam rukovodiocima (FSS) koji su otišli. Nisu odradili posao koji je trebalo da odrade, a to znači da zaštite našu djecu. Mogli su očekivati da će se ovo dogoditi, ali su se vrlo inertno ponašali".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC