• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorski san nije prekinut na Vembliju

U prvoj radnoj posjeti Vembliju "sokolovi" su protiv Engleske odigrali 0:0 i osigurali čelno mjesto na tabeli kvalifikacione grupe G!

 Crnogorski san nije prekinut na Vembliju Izvor: MONDO

Da čudo bude veće, do novog podviga je reprezentacija Crne Gore stigla bez kapitena Mirka Vučinića, koji je zbog povrede meč posmatrao sa tribina.

"Sokolove" je do novog uspjeha ponovo vodio bivši golman Partizana Mladen Božović.
Čuvar mreže crnogorskog tima odbranio je domaćinu četiri "zicera", od čega čak tri Vejnu Runiju!

Crnogorci su na Vembliju bili i na korak od pobjede, pošto je u 83. minutu Jovanovićev polulob sa dvadesetak metara završio na prečki!

Isti igrač umalo je bio i tragičar utakmice za crnogorski tim, pošto je u 73. minutu bespotrebno igrao rukom u svom šesnaestercu. Srećom po goste, njemački sudija Grafe nije vidio ovaj detalj...

"Ovaj remi za nas ima težinu pobjede. Izborili smo se za bod srcem, znanjem i organizovanošću. Da smo imali sreće kod udarca Milana Jovanovića, mogli smo prirediti još veću senzaciju. Uspjeh je tim veći što smo ga ostvarili nakon teške utakmice protiv Švajcarske, a protiv ekipe koja se spremala samo za duel sa nama", prokomentarisao je selektor "sokolova" Zlatko Kranjčar.

On je dodao da je utakmica na Vembliju potvrdila kako rezultati Crne Gore u kvalifikacijama za EURO 2012. nisu slučajni.

"Utakmica je potvrdila da smo sve bolji i da spadamo u red državnih timova koji se moraju respektovati, bez obzira protiv koga igraju. Ovaj rezultat će ostati upisan u analima crnogorskog sporta. Na prvom gostovanju na Vembliju odigrali smo tako dobro, mudro i kvalitetno", rekao je popularni Cico.

Odmah po završetku meča u centru Podgorice nastalo je slavlje navijača, koji su londonski duel pratili po okolnim kafićima. Na Trgu republike razvijene su nacionalne zastave, a glavnom ulicom počela je da kruži kolona automobila…

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC