• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković odlučio da brani protiv Smedereva

"Rekao mi je da je maksimalno spreman i da ne vidi razlog zbog kojeg ne bi branio", rekao je trener Partizana Stanojević i najavio Moreiru u timu.

 Stojković odlučio da brani protiv Smedereva Izvor: MONDO

Četvrtak je, a odjeci bruke iz Đenove od prije dva dana i dalje odjekuju Srbijom. I šire.

Stoga i konferencija za medije na stadionu u Humskoj, pred duel osmog kola Superlige između Partizana i Smedereva, u petak od 18 časova u Beogradu, nije mogla da počne drugim pitanjem osim onog upućenog treneru crno-bijelih Aleksandru Stanojeviću:

Da li ste razgovarali sa golmanom Vladimirom Stojkovićem koga su navijači Crvene zvezde napali u utorak u Đenovi?

"Da, razgovarao sam sa njim više puta", odgovorio je mladi trener srpskog šampiona, koji je ostavio golmanu odluku oko toga da li želi da brani protiv Smedereva.

"Rekao mi je da je maksimalno spreman i da ne vidi razlog zbog kojeg ne bi branio", dodao je Stanojević.



Pored najave da će Stojković, pored svega što je preživio u Italiji od strane - trebalo bi da bude slučaj - navijača srpske reprezentacije, Stanojević je najavio da će Almami Moreira biti u startnih 11.

"Moreira je bio sa reprezentacijom (Gvineje Bisao) i odigrao 75 minuta, tako da će on u petak biti starter", rekao je Stanojević, koji je najavio da će ispoštovati preporuku ljekarskog tima FK Partizan i da neće uvoditi rovitog Gabrijela Klea u igru.

"Naši aktuelni kadrovski problemi najviše su vezani za Klea, za koga ste još ranije mogli da pročitate da neće biti u konkurenciji zbog procjene ljekara. Problema ima i Mladen Krstajić, za koga vjerujemo da će biti spreman za meč sa Bragom u Ligi šampiona. Aleksandar Miljković i Pjer Boja takođe 'izlaze' iz povrede", podvukao je Stanojević.

Potom, priča se "vratila" na temu Stojkovića.

"Ne postoji nikakva negativna energija na našim treninzima, iako nijednom sportisti koji sanja da igra za reprezentaciju nije svejedno kada vidi šta se dogodilo njegovom kolegi, za kojeg je takođe čast da igra za svoju zemlju i koji je, prema svim ocjenama, najbolje ocijenjeni igrač reprezentacije Srbije u prethodne četiri godine. Stojkoviću je potrebna prećutna podrška, ne vidim kakva je druga moguća... Samo tog momka podržati pozitivnom energijom, ne riječima, nego djelom", dodao je Stanojević.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC