• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Zvezda staje "na rep" Slobodi

U Superligi Srbije poslije sedam kola postoje četiri neporažena tima, a nijedan od njih nije aktuelni šampion, Partizan!

 JSL: Zvezda staje "na rep" Slobodi Izvor: MONDO

To su Crvena zvezda, Vojvodina, Spartak i Sloboda Sevojno, kojoj će crveno-bijeli gostovati u nedelju od 15 časova u Lučanima.

"Sloboda je odlična ekipa, neporažena na sedam utakmica. Dva puta su pobijedili, primili samo tri gola, nijedan kod kuće", rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić.

"Odbranu igraju možda i najbolje u ligi. Čak i bolje od Javora, koji je poznat po defanzivnom stilu. Sloboda ima i brz kontranapad, pa može da ugrozi gol rivala. Biće nam teško, ali vjerujemo u pobjedu", dodao je trener lidera pred utakmicu osmog kola.

Svi igrači Zvezde biće spremni za duel sa Slobodom. Neizvjestan je samo Darko Lazović, koji je dobio udarac u koljeno. Ipak, očekuje se da će igrati.

"Sloboda je odličan tim, sa provjerenim i iskusnim igračima. Nisu izgubili nijedan meč, ali nadam se da ćemo im mi pomrsiti račune", naveo je mladi krilni fudbaler.

Crveno-bijeli će u duelu sa Slobodom pokušati da sedmom pobjedom u prvenstvu zadrže čelnu poziciju i naprave lijepu uvertiru za "vječiti derbi".

Hoće li ga uopšte biti u zakazanom terminu, 23. oktobra...

"Na te stvari ne možemo da utičemo i trudimo se da nas one ne dodiruju. Atmosfera u timu je uvijek sjajna. Ne želim da sada poremetim ekipu razmišljanjem o nekim narednim mečevima. Koncentrisani smo samo na Slobodu", prokomentarisao je Kristić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC