• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hteo dogovor u Parizu, dogovorio se u Dortmundu?

Autor mondo.rs

PSŽ i Borusija su bili rivali u Ligi šampiona ove sezone.

 PSZ-Borusija-Dortmund-transfer-Tomas-Menije-prelazak-u-Bundesliga Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Nekoliko puta je Tomas Menije isticao da bi voleo da ostane u Parizu i da će se sa PSŽ-om dogovoriti oko novog ugovora. Postojeći mu ističe narednog leta, ali izgleda da neće biti obnovljen.

Iako je desni bek iz Belgije želeo da ostane član francuskog šampiona, konkretna ponuda kluba nije stigla. On je zato razmotrio druge opcije i, po pisanju francuskih medija, dogovorio se sa Borusijom.

Možda će vas zanimati

Tomas Menije bi tako u Dortmundu mogao da nasledi Ašrafa Hakimija, koji je pozajmljeni igrač Real Madrida i da zauzme veoma ofanzivnu ulogu na desnom boku nemačkog tima. Njemu taj fudbal u potpunosti odgovara, pošto je upravo po ofanzivi prepoznatljiv u dosadašnjem delu karijere.


Ovu informaciju je otkrio Džerom Roten, nekadašnji fudbaler a sada stručni konsultant francuskih medija. On navodi da su igrač kom sledećeg leta ističe ugovor i klub iz Dortmunda već postigli dogovor.

PSŽ i Borusija iz Dortmunda su se ove sezone sastali u Ligi šampiona, a francuski tim je bio uspešniji i eliminisao je nemačkog predstavnika. Belgijanac je propustio revanš meč zbog suspenzije. On je ove sezone odigrao 27 mečeva za lidera Lige 1.

Menije je karijeru počeo u malo poznatom virtonu, nastupao je za Klub Briž, a član PSŽ-a je od 2016. godine. Sa reprezentacijom Belgije je osvojio treće mesto na Mundijalu u Rusiji, a u dresu sa državnim timom ima 40 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC