• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alaves 3, Baskonija 0, ukupno 15!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Alavesa, košarkaši Baskonije i zaposleni u tim klubovima zajedno su testirani.

 Alaves 3, Baskonija 0, ukupno 15! testirani fudbaleri i košarkaši na koronavirus Izvor: JUAN MANUEL SERRANO ARCE/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Nakon što je Real Madrid organzivao karantin zbog pozitivnog testa Treja Tompkinsa, a Valensija proglasila čak pet pozitivnih slučajeva, loše vesti u Španiji se nastavljaju.

Jedno od najvećih žarišta na svetu pogođeno je epidemijom korona virusa, a sada su na testovima zajedno bili fudbaleri Alavesa i košarkaši Baskonije.

Možda će vas zanimati

Pored njih, bilo je tu i zaposlenih u oba kluba, a rezultati bi mogli da budu zabrinjavajući. Čak 15 pozitivnih testova iz ova dva kluba su velika brojka, ali nisu svi zaraženi sportisti.

Zapravo, nijedan od košarkaša Baskonije nije pozitivan na korona virus, dok su trojica fudbalera Alavesa zaraženi virusom. Mežu zaraženima je i sedam članova stručnog štaba ekipe koja se takmiči u Primeri.

Klubovi nastavlja da vodi računa o zdravlju svojih igrača, pa će se neki od igrača naći u karantinu. Kako je rečeno u zvaničnom saopštenju na sajtu Alavesa, svi zaraženi su trenutno u dobrom stanju.

Nije poznato ko su fudbaleri Alavesa koji su zaraženi korona virusom, a među testiranim igračima i srpski internacionalac Ljubomir Fejsa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC