• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Čuka se žali na suđenje i nesportske sile!

I Čukarički digao glas protiv lošeg suđenja. Sa Banovog brda prstom upiru na Slobodana Veselinovića iz Valjeva kao svog "dežalata u crnom".

 I Čuka se žali na suđenje i nesportske sile!  Izvor: MONDO

Od 12 klubova Meridijan Superlige Srbije teško je naći jedan koji ove sezone nije imao nešto da prigovori sudijama, da napiše saopštenje i nešto slično. Tim klubovima se sada pridružio i Čukarički, koji je ogorčen suđenjem Slobodana Veselinovića iz Valjeva.

U saopštenju, Čukarički je ocenio da je Veselinović drastično oštetio crno-bele sa Banovog brda kako na utakmici sa Napretkom u Kruševcu u 26. kolu, ali i prošle sezone na meču sa ČSK-om iz Čelareva kada se Čukarički borio za ulazak u MSL iz nižeg ranga takmičenja.

"Na utakmici protiv Napretka, u 36. minutu dosuđen je, po našem mišljenju nepostojeći, čak pomalo i komičan kazneni udarac, čijim je dosuđivanjem glavni sudija direktno uticao na dalji tok utakmice i njen krajnji rezultat. Na istoj utakmici našim igračima je dodeljeno čak šest žutih kartona", ističe Čukarički i navodi da je najproblematičniji bio žuti karton dodeljen Milanu Bojoviću zbog navodnog igranja rukom iako je bio u izglednoj situaciji da ugrozi gol Napretka.

Klub sa Banovog brda u saopštenju pominje i incident iz 45. minuta kada su sa klupe Napretka fudbaleri Čukaričkog gađani flašom vode i još neke sprone momente.

"Sve sporne situacije ne bi bile toliko upečatljive da glavni sudija utakmice nije bio Slobodan Veselinović iz Valjeva...Ne znamo po kojim je kriterijumima sudija Veselinović napredovao, a li to zaslužio samo svojim dobrim suđenjem ili uz nečiju pomoć", pitaju se čelnici Čukaričkog u saopštenju.

Čukarički je zatražio od sudijske organizacije da "detaljno preispita pozadinu suđenja na utakmici protiv Napetka i nameru glavnog sudije da direktno utiče na krajnji ishod ove utakmice".


"Zbog svih dešavanja u poslednje vreme u vezi sa radom sudijske organizacije otvara se sumnja da ponovo, određene nesportske sile žele da utiču na krajnji ishod tabele MSL", poručuju crno-beli sa Banovog brda.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC