• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Posle srčanog udara sam se plašio da spavam i hodam"

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Nekadašnji svetski šampion otkrio kroz šta je prolazio prošle godine.

 Iker Kasiljas "Posle srčanog udara sam se plašio da spavam i hodam" Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Iker Kasiljas će 2019. godinu pamtiti do kraja života.

Te godine su ga u kratkom vremenskom periodu zadesile dve nesreće koje su mu naglavačke promenile život - on je na treningu Porta doživeo srčani udar, a potom je njegov supruga otkrila da ima tumor na jajniku.

Možda će vas zanimati

Na svu sreću, obe stvari su prošle sa povoljnim ishodom.

Kasiljas se uspešno oporavio od srčanog udara, dok je njegova supruga i poznata sportska novinarka Sara Karbonero bila operisana i sada se dobro oseća.

U međuvremenu, Kasiljas je morao da kaže zbog fudbalu, makar iz ugla fudbalera, pošto je nedavno odlučio da se kandiduje za predsednika španske fudbalske federacije (RFEF). Takođe, on je sada i trener golmana u Portu, klubu u kojem je prerano završio karijeru.

Legendarni golman je otkrio kroz šta je prolazio nakon srčanog udara.

"Od srčanog udara neke su se stvari promenile u našim životima, posebno u glavi. Svakom trenutku počeli smo da dajemo veću pažnju i vrednost. Počeo sam drugačije da gledam na život jer nekad ne cenimo ono što imamo i ne verujemo da možemo da usrećimo druge ljude", rekao je Kasiljas u razgovoru za klupski sajt Porta.

"Nakon srčanog udara, mesec dana sam se plašio da hodam, da spavam i činim bilo kakav fizički napor. Bilo je jako teško i osećao sam se tužno. Međutim, sada je drugačije i dobro sam. Slušam lekare i samo oni mogu da mi kažu šta mogu, a šta ne", otkrio je 38-godišnji Kasiljas.

On je u dresu Real Madrida odigrao 725 utakmica, a tokom karijere je osvojio čak 24 trofeja. Među njima su Svetsko prvenstvo 2010, Evropsko prvenstvo 2008. i 2012. godine, kao i tri Lige šampiona, pet titula prvaka Španije...

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC