• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuman otišao, povratak „otpisanih“

“Albelda, Kanjizares i Angulo su deo tima i meni je potreban svaki igrač koji može da pomogne u brorbi za opstanak”, izjavio novi trener Voro.

 Kuman otišao, povratak „otpisanih“  Izvor: MONDO

“Otpisani” fudbaleri Valensije David Albelda, Miguel Angel Angulo i Santjago Kanjizares čekali su i dočekali! Ronald Kuman u ponedeljak je najuren iz Valensije, a njih trojica su samo dan kasnije vraćeni u prvi tim.

Novi trener “slepih miševa” Salvador Gonzales Marko, poznatiji kao "Voro" povukao je prvi potez vrativši fudbalere koje je Kuman odmah po dolasku u Španiju otpisao saopštivši im da mogu da traže novi angažman.

“Albelda, Kanjizares i Angulo su deo tima i meni je potreban svaki igrač koji nam može pomoći u brorbi za opstanak”, rekao je Voro na pres-konferenciji u utorak, a prenosi Goal.com.

Albelda je tužio klub posle odluke Kumana da ga odstrani iz takmičarskog tima i odredi cenu od čak 60 miliona evra. To je bilo previše za Totenhem, koji je zimus preuzeo Španac Huande Ramos.

Trio “otpisanih” je tokom odsustva iz prvog tima imao podršku jednog dela akipe, ali bilo je i igrača poput Rubena Barahe koji su ih javno kritikovali da su pre izbacivanja pokušali da vode glavnu reč u klubu.

Voro će sada imati tri igrača više na raspolaganju, ali očigledno je da će morati da sredi odnose u ekipi koja se suprotno očekivanjima na početku sezone sada bori za opstanak.

Valensija se pet kola prije kraja Primere nalazi na 15. mestu sa 39 bodova, samo dva boda više od Rekreativa, koji bi bio član Sekunde da se sezona završi danas.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC