• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se testira na Covid-19: Isključiti mogućnost prisustva virusa

Autor Vladimir Sukdolak

Fudbaleri i stručni štab Partizana biće testirani na korona virus. U Humskoj žele da izbjegnu svaku eventualnost.

 Partizan-testiranje-korona-virus Izvor: MN PRESS

Poslije skoro dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa, fudbaleri Partizana u ponedjeljak su se konačno okupili u svojoj bazi na "Teleoptiku" i započeli proces priprema za nastavak Superlige i Kupa Srbije.

U Humskoj, kao i u većini klubova u državi, nestrpljivo čekaju odluku Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice o tome kada će se nastaviti takmičenja i u kom formatu. Veoma bitno za sve klubove je i odluka o potpunom prestanku restriktivnih mjera. Za sada su superligaši prinuđeni da se po prvi put prilagode treninzima po grupama sa određenim ograničenjima, što sigurno ne može da obezbijedi normalnu pripremu.

Možda će vas zanimati

U Partizanu su zadovoljni fizičkim stanjem u kojem su se pojavili igrači prvog radnog dana. Opsežni testovi, prije svega medicinski, daće i realnu sliku o prvotimcima crno-bijelih.

Kako bi se otklonila i svaka sumnja, fudbaleri i stručni štab Partizana biće testirani na virus Covid-19. U slučaju da nema pozitivnih, crno-bijeli će započeti ciklus priprema, s nadom da će im što prije biti omogućeno da sprovode uobičajene treninge, neophodne za taktičko-tehnička uigravanja tima.

Superliga Srbije prekinuta je poslije 26. kola i do kraja je ostalo da se odigra još 11 utakmica. "Parni valjak" je ranije iznio stav da bi najbolje bilo da se sezona završi poslije 30. kola i da se ove godine ne igraju plej-of i plej-aut, a da se odmah poslije prvenstva pristupi završnici Kupa Srbije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC