• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard:Vratiće nam se sve na Stamford Bridžu!

Liverpul je ponos Mersisajda (The pride of Merseyside), a Stiven Džerard je kapiten Liverpula. Ponos mu je glavna vrlina.

 Džerard:Vratiće nam se sve na Stamford Bridžu! Izvor: MONDO

Nije ga poremetio ni šokantan finiš prvog polufinalnog meča Lige šampiona, u kojem je Čelsi do izjednačenja stigao u petom minutu nadoknade. Da bude gore, konačan rezultat u utorak uveče postavio je njegov saigrač Jon Arne Rise, zakucavanjem u sopstvenu mrežu (1:1).

"Naravno da smo razočarani kako se meč završio, ali moramo da se podignemo! Prvo moramo da ostvarimo dobar rezultat ovog vikenda u Premijer ligi, a potom da pobedimo na Stamford Bridžu", poručio je kapiten.

"Svi u Liverpulu znamo da nije gotovo!"

Nije gotovo, ali biće jako teško. Liverpul mora da postigne gol u Londonu, ukoliko želi da ide dalje.

Pre toga, svi u timu moraju da se oporave od šoka.

"Moj posao kao kapitena je da podignem momke i pomognem im da budu spremni za sledeću nedelju. Neka ljudi misle da je Čelsi favorit, neka ih... Mi svejedno moramo da uradimo ono što moramo, a to je da pobedimo. Uveren sam da možemo da ih nadigramo na njihovom terenu", nepopravljivi je optimista Džerard.

Ipak, čak ni on nije uspeo, a da se ne osvrne na propuštene prilike koje je imao Liverpul.

"Stvorili smo bolje prilike od Čelsija. Pepe Reina nije imao posla cele utakmice i na kraju je morao da izvadi loptu iz mreže, dok je Petr Čeh izveo dve, tri neverovatne odbrane. Da budem iskren, bili bismo razočarani i da je ostalo 1:0. Trebalo je da bude bar 2:0 za nas".

Mediji u Britaniji pisali su o tome da je posle utakmice došlo do "kuršlusa" u svlačionici Liverpula, a da se na udaru saigrača našao Dirk Kujt, strelac vodećeg gola na meču u 43. minutu.

"Kritikovanje Kujta?! Nisam čuo da mu je bilo ko rekao reč. Ne slušamo takve stvari koje plasiraju mediji. Dirk je igrao fantastično, "odrao" je čarape dole na terenu za naš tim, potpuno je zaslužio gol. Njega svi poštuju u svlačionici", demantovao je Džerard.

On je prokomentarisao i autogol Risea.

"Ovakve utakmice odlučuju detalji i sreća, a Čelsi je na kraju imao sreću. Ali, možda nam se sve vrati na Stamford Bridžu. Tim pobeđuje, gubi i igra nerešeno zajedno!"

Džerard je dodao da, uprkos nezavidnoj situaciji u kojoj se nalazi Liverpul posle 1:1 u prvom meču, jedva čeka da počne revanš.

"Revanš je polufinala Lige šampiona! Ko ne može da motiviše sebe, ne bi trebalo da se bavi fudbalom", poručio je Stiven Džerard, ikona kluba.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC