• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha otkrio zašto se poslije 10 godina vratio u Bolonju

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Srpski stručnjak je dao i zanimljivu izjavu oko odnosa koji gradi sa svojim igračima.

 Sinisa-Mihajlovic-moji-igraci-su-slobodni-da-rade-ono-sto-ja-zelim-Bolonja Izvor: CLAUDIO VILLA/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Siniša Mihajlović je pobijedio leukemiju i sada se polako vraća u punu snagu. Pokazao je novi imidž na treningu Bolonje, a sada i trenira koliko i njegovi igrači.

Zbog svega toga je u centru pažnje italijanskih medija ovih dana. Sada je otkrio kakav odnos gaji sa svojim igračima.

Možda će vas zanimati

Legendarni fudbaler je trenutno u svom drugom mandatu na klupi Bolonje i kaže da je prošle sezone morao da se vrati u klub.

"Najveće zadovoljstvo mi je što sam spriječio da Bolonja ispadne. Ni najveći optimisti nisu vjerovali. Ne zaboravljam što sam se vratio. Ne volim da imam dugove i htio sam da završim posao. Da vratim naklonost svih navijača", rekao je Mihajlović, a prenosi "Gazeta delo sport".

On je Bolonju prvi put vodio u sezoni 2008/09, kada je takođe uspio da izbori opstanak sa klubom, tada u posljednjem kolu sezone.

"Bolonja je bila prvi klub koji mi je dao priliku da radim u Seriji A nakon što sam prestao da igram. To ne zaboravljam."

Mihajlović se osvrnuo na njegov odnos sa igračima koje predvodi, a koji je ove sezone dodatno ojačan zbog bolesti koju je savladao.

"U šali govorim da su moji igrači slobodni da rade šta ja želim. Imam lijep odnos sa njima, ponekad me naljute jer svi moraju da budu dobri. I ja sam sa 22 godine pravio greške, one mogu da se naprave, ali moraju da se isprave i slušaju stariji. Kao kada slušaš oca ili starijeg brata", objašnjava Miha.

"Morate da budete iskreni i odani. To je najbolji način da vas poštuju. Ako vas ne poštuju, to postaje problem", govori Miha.

Uporedio je to sa roditeljstvom...

"Najvažnije je šta vam kažu roditelji. Oni uvijek žele dobro vama, nikada vas neće odvesti na pogrešan put. Isto tako i u fudbalu mora da se sluša trener", zaključio je Siniša Mihajlović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC