• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaš osumnjičen za "ubistvo u pokušaju"

Podignuta je optužnica protiv navijača Crvene zvezde Uroša Mišića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva.

 Zvezdaš osumnjičen za "ubistvo u pokušaju"  Izvor: MONDO

Drugi opštinski sud u Beogradu nije prihvatio optužnicu protiv generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zorana Damjanović i još petoro okrivljenih, već je zatražio dopunu istrage zbog nereda tokom prvenstvene utakmice na Marakani krajem prošle godine, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Drugo opštinsko tužilaštvo u Beogradu podiglo je 3. marta optužnicu protiv Damjanovića, direktora stadiona Miodraga Ćorovića, komesara za bezbednost stadiona Novice Mijuškovića, delegata FSS na toj utakmici Radeta Popovića, kao i dvojice navijača crveno-belih Miloša Zimonje iz Zrenjanina i Slaviše Drakula iz Beograda.

Na utakmici odigranoj 2. decembra prošle godine, između Crvene zvezde i Hajduka iz Kule, pripadnik žandarmerije Nebojša Trajković brutalno je pretučen. On je u neredima, koje su izazvali huligani na severnoj tribini, zadobio opekotine po licu i leđima.

Povrede su mu nanete upaljenim bakljama.

Sud je usvojio prigovore branilaca okrivljenih na optužnicu i zatražio da se istraga dopuni izvođenjem još nekih istražnih radnji. Postupak protiv funkcionera i navijača je razdvojen, tako da će se okrivljenima suditi odvojeno, ukoliko bude suđenja.

Damjanoviću, Ćoroviću, Mijuškoviću i Popoviću na teret se stavlja krivično delo "teško delo protiv opšte sigurnosti", zbog sumnje da nisu preduzeli sve mere i aktivnosti za sprečavanje nereda na stadionu u toku utakmice.

Zimonja i Drakul se sumnjiče za izvršenje krivičnog dela "nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi".

Okružno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv navijača Crvene zvezde Uroša Mišića (19) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva.

On se tereti da je napao Trajkovića, koji je bio na službenoj dužnosti na toj utakmici, gurajući mu upaljenu navijačku baklju u usta.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC