• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov "mali" riješio najcrnji niz u ligi: Voždovac nije izgubio!

Autor Nikola Janković

Kod Kokovića ni u protokolu, kod Damjanovića u 11 i odmah gol za prvu pobjedu "zmajeva" od Nove godine ostvarene posljednjeg dana maja.

 Macva-Vozdovac-0-1-VIDEO-Strijelac-Ivan-Milosavljevic-pozajmljen-iz-FK-Partizan-u-januaru-2020 Izvor: MN PRESS

Mladost, Spartak, Čukarički, Vojvodina, Inđija, Partizan...

Korona je rekla: Dosta.

Možda će vas zanimati

Perfektan niz rezultata fudbalera Voždovca nije nastavljen u prvoj post-pandemijskoj rundi Superlige, u kojoj se konačno pronašao neko ko neće pobijediti "zmajeve" u 2020. godini.

Mačva je i prije i poslije korone bila toliko posljednja, da joj ni igrač više od 53. minuta danas nije pomogao u namjeri da zabilježi treću ligašku pobjedu od jula 2019. Na kraju, ni remi u Šapcu: Mačva - Voždovac 0:1 (0:0) za prve bodove "zmajeva" od Nove godine osvojene posljednjeg dana maja.

Ne bi ih bilo da se trener Jovan Damjanović, u drugoj utakmici od silaska na klupu iz fotelje sportskog direktora, nije opkladio na Ivana Milosavljevića, skromnog 20-godišnjaka koji je u januaru, izgleda, reda radi bio pozajmljen od Partizana.

Jer, Radomir Koković nije ga uvrstio u protokol za meč u prvih pet poraza ovog proljeća, priliku da osjeti klupu dobio je protiv matičnog kluba, na Damjanovićevom debiju uoči pauze zbog zbog pandemije, zaigrao od starta već u prvom kolu nastavka šampionata, kada se i zahvalio šefu na povjerenju na fin način.

Golom u 85. minutu, pola sata nakon što je jedan od najiskusnijih u timu, Miloš Stojčev, dobio crveni karton, Milosavljević je formalno okončao najcrnji niz rezultata u Superligi ove sezone.

Mačva: Živković - Pejović (Stanojević), Jovanović, Ristivojević, Mijailović, Tošić (Dukić) - Obrovac (B. Mihajlović), Božić (Knežević), Adamović - Zukanović, Milinković.

Voždovac: Ilić - Cvetković, Pejčinović, Živković, Hajdin - Ajdinović, Milosavljević (Bakić), Stojčev - Janković (Stoisavljević), Stuparević (Živojinović), Gjorgijevski (Cvetičanin).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC