• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez minuta u 2020, ali Kanjas je srećan u Zvezdi: Grci me nisu zvali

Autor Nebojša Marković

Španski vezista je pričao o svom statusu u redovima šampiona Srbije.

 Bez minuta u 2020, ali Kanjas je srećan u Zvezdi: Grci me nisu zvali Izvor: MN PRESS

Hoze Kanjas je brzo prešao put od odličnog pojačanja do igrača koji je van prvog tima Crvene zvezde. Španac je prošlog leta pristigao pred borbe za plasman u Ligu šampiona, ali iskusni vezista nije pokazao onoliko koliko se očekivalo od njega.

U karijeri je nastupao u Primeri i Premijer ligi, noseći dresove timova kao što su Espanjol i Svonsi. I zaista, u početku je pružao dobre partije, naročito u ključnim mečevima evropskih kvalfiikacija.

Možda će vas zanimati

Međutim, od tada počinje njegov pad, koji je rezultirao u tome da ovog proleća Kanjas praktično nema nikakvu ulogu u timu Dejana Stankovića.

Ostao je u klubu iako je tokom januara bilo indicija da bi mogao da ode, a u međuvremenu je postao šampion Srbije.

Kanjas je u razgovoru za grčke medije rekao da mu je drago što je osvojio Superligu u dresu Zvezde.

"Bila je ovo teška godina. Veoma sam srećan što sam osvojio šampionsku titulu drugu sezonu zaredom, ali nije isti osećaj kao kada je PAOK bio prvak prošle godine. Ono što sam doživeo na "Tumbi" je nešto drugačije", počeo je Kanjas, a prenosi "Metro Sport".

"PAOK je do titule došao bez poraza, osvojili smo duplu krunu i bila je to potpuno neverovatna godina. Ljudi znaju šta sam uradio za PAOK prethodnih godina dok sam bio u timu. Bila mi je to prva i najslađa titula u karijeri. Srećan sam što sam u Zvezdi, ali me boli način na koji sam napustio PAOK i kako mi je rečeno da mogu da idem posle duple krune. Zaista sam želeo da ostanem na "Tumbi", ali takav je život", kaže Španac.

Izvor: MN PRESS

U grčkim medijima su se pojavile informacije da bi Kanjas mogao da Zvezdu zameni Panatinaikosom. Međutim, vezista razuverava sve.

"Prvih šest meseci u Beogradu su bili sjajni, igrao sam Ligu sampiona što mi ranije u Grčkoj nije pošlo za rukom. U ovom trenutku ne znam kakva mi je budućnost. Ima još godinu dana ugovora sa Zvezdom i nije tačno ono što se pisalo da imam ponude iz Grčke."

Bivši igrač PAOK-a je u Ljutice Bogdana imao priliku da sarađuje sa Mateom Garsijom, Argentincem koji je prošle sezone igrao za Aris.

"On je jako dobar igrač i igrao je odlično u Arisu prošle sezone. Ne znam da li je istina da Aris želi da ga vrati, ali znam da Garsija ima kvalitet da igra u bilo kojem grčkom klubu. Za njega je dobro što postoji interesovanje drugih klubova", rekao je Hoze Kanjas.

Španac je u dresu Zvezde upisao samo devet nastupa u Superligi Srbije, a u 2020. godini nije odigrano nijedan minut na zvaničnim utakmicama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC