• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grobari u Moskvi": Marko Nikolić zvao Stevana Jovetića!

Autor Milutin Vujičić

Možda će se baš tamo skrasiti Crnogorac...

 Stevan-Jovetic-prelazi-u-Lokomotiva-kod-Marko-Nikolic-stize-i-Hoze-Bakero Izvor: Guliver/Thananuwat Srirasant/Getty Images for ICC

Marko Nikolić nije još ni seo na klupu Lokomotive, a već je ogroman pritisak na njegovim leđima.

Navijači moskovskog kluba ljuti su što je rukovodstvo otpustilo legendarnog trenera Jurija Sjemina uprkos dobrim rezultatima, pa Nikolić već u startu ima tešku poziciju u klubu. Ipak, navijače bi osim uspesima mogao da "kupi" i jednim transferom.

Možda će vas zanimati

Ruski mediji javljaju da je Marko Nikolić lično kontaktirao sjajnog Stevana Jovetića (30) i ponudio mu priliku za "restart" karijere koja je u padu usled sve više povreda.

Nekadašnji igrač i trener Partizana mogli bi prvi put da se "ujedine" u Moskvi pošto Jovetić ulazi u poslednju godinu ugovora s Monakom, a sezona koja je u Francuskoj prekinuta zbog pandemije korona virusa nije bila naročito uspešna za Crnogorca.

Bio je povređen veći deo szone i odirao je svega 13 mečeva za Monako (postigao je dva gola), pa je možda za selidbu posle tri godine u Kneževini.

Izvor: Guliver/Gabriele Maltinti/Getty Images

Nikolić bi dolaskom Jovetića, koji možda ne bi došao kod nekog drugog trenera Lokomotive, definitivno upisao "plus" kod navijača, a dobio bi u napadu fudbalera na koga može da se osloni, posebno ako "Pujo" bude igrao u kontinuitetu i bez povreda.

Spominjalo se da bi Nikolić mogao da dovede i Milana Badelja, tako da pravi "mini-balkan" u Lokomotivi, a očekuje se da ode i veliki broj starosedelaca pošto klub kreće u rekonstrukciju.

Stevan Jovetić je u karijeri nosio dres Partizana, Fiorentine, Mančester sitija, Intera, Sevilje i na kraju Monaka, a nedavno je Siniša Mihajlović kazao da je to najbolji fudbaler s kojim je sarađivao od kada se bavi trenerskim poslom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC