• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bešić novajlija u "zmajevima", izvisio Avdukić

Selektor BiH Safet Sušić odlučio je da Muhamed Bešić, bude jedini novajlija za prijateljsku utakmicu sa Slovačkom, 17. 11. u Bratislavi.

 Bešić novajlija u "zmajevima", izvisio Avdukić Izvor: MONDO

Očekivao se poziv i golmanu Borca Asmiru Avdukiću, koji je posljednji put primio gol u petom kolu Premijer lige BiH, ali se Pape odlučio na provjerene snage Kenana Hasagića i Asmira Begovića.

"U ovom trenutku imam dva vrhunska golmana i nema potrebe da pozivam trećeg, bez obzira na to što sam čuo da je Avdukić veoma dobar. Odlučio sam se da pozovem 20 igrača i nema razloga da dodajem pojedine igrače i kasnije ih šaljem na tribine. Ne želim praviti spisak od 25 kandidata", rekao je selektor BiH.



Sušić je takođe vratio u ekipu Sejada Salihovića i Ermina Zeca, koji su propustili posljednji kvalifikacioni meč protiv Albanije (1:1), a izostavio povrijeđenog Sanela Jahića.

Ostatak spiska identičan je kao i prije mjesec dana, pišu sarajevski mediji.

Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stouk), Emir Spahić (Monpelje), Boris Pandža (Mehelen), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Adnan Mravac (Vesterlo), Muhamed Bešić (HSV), Mensur Mujdža (Frajburg), Sejad Salihović (Hofenhajm), Senad Lulić (Jang Bojs), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Semir Štilić (Leh Poznanj), Haris Medunjanin (Makabi Tel Aviv), Senijad Ibričić (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Galatasaraj), Miralem Pjanić (Lion), Ermin Zec (Genclerbirligi), Zlatan Muslimović (PAOK), Vedad Ibišević (Hofenhajm) i Edin Džeko (Volfsburg).

Okupljanje reprezentativaca BiH zakazano je za 15. novembra u bečkom hotelu "NH", odakle će "zmajevi" autobusom krenuti ka Bratislavi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC