• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristić: Pritisak nas omeo

Trener Zvezde smatra da su dva posljednja poraza stvorila pritisak kod njegovih igrača zbog kojeg crveno-bijeli nisu blistali protiv OFK Beograda.

 Kristić: Pritisak nas omeo Izvor: MONDO

Crvena zvezda je pobijedila OFK Beograd (1:0), ali nije ostavila utisak pred skoro 10.000 svojih navijača. Štaviše, puleni Aleksandra Kristića veći dio utakmice bili su primorani da se brane od vrlo opasnog protivnika.

Trener crveno-bijelih smatra da je loša partija posljedica pritiska zbog moranja da se stigne do tri boda poslije dva uzastopna poraza u prvenstvu

"Navijači su uskraćeni za bolju Crvenu zvezdu. Vidjelo se da su naši igrači bili pod pritiskom poslije rezultatskih neuspeha u poslednja dva meča... Nadam se da će im poslije ove pobjede pasti teret sa leđa", rekao je Kristić.

Šef stručnog štaba Zvezde čestitao je svom nekadašnjem klubu na otvorenoj igri, koja je olakšala posao i njegovom timu.

Za prvi tim Zvezde u subotu je debitovao i 17-godišnji Slavoljub Srnić. Kristić nije propustio priliku da kaže i nekoliko pohvalnih riječi na njegov račun.

"Želim mu puno uspjeha u daljoj karijeri i mnogo utakmica u dresu Crvene zvezde", poželio je Srniću trener koji ga je bacio u vatru.

Dejan Đurđević žali što njegov klub s obzirom na igru nije ostvario bolji rezultat.

"Korektno smo igrali, bili drčni, dominantni u posjedu lopte. Zaslužili smo bod, ali u fudbalu ne dobiješ uvijek ono što zaslužiš. Siguran sam, ipak, da ćemo sve to naplatiti ako nastavimo da radimo kao i do sada", naveo je Đurđević.

"Nama je vrlo teško da budemo u vrhu sa dosta izmijenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu. Mlad smo tim. Na bekovima su Marko Petković i Milan Rodić, momci rođeni 1991. i 1992. godine. Teško je, a moramo i da igramo ofanzivno, da loptu guramo naprijed, jer tako najbolje možete da prodate igrače, a od toga živimo", dodao je on.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC