• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Iz dva šuta do 3:0

Trener crno-bIJelih zadovoljan pobjedom koja je došla posle utakmice Lige šampiona. Kiković protiv šampiona čuvao najbolje igrače.

 Stanojević: Iz dva šuta do 3:0 Izvor: MONDO

Partizan je do devetog trijumfa u Superligi stigao na Karaburmi protiv BSK. Crno-bijeli su pobijedili sa 3:0, međutim, rezultat nije realan pokazatelj onoga što se dešavalo u devedeset minuta borbe između šampiona Srbije i Borčanaca.

Trener Patizana Aleksandar Stanojević kaže da je njegov tim stigao do visoke pobjede iako igra "parnog valjka" nije bila ubjedljiva.

"Bilo je izuzetno teško uspostaviti pas igru po lošem terenu, naročito protiv tako organizovanog protivnika. Iz dva šuta dali smo tri gola. Važno mi je da smo poslije utakmice u Ligi šampiona prebrodili ovako teško gostovanje", rekao je šef struke Partizana i izrazio veliko poštovanje prema kolegi Milenku Kikoviću koji mu je bio trener u Obiliću.

Kiković je priznao da je kalkulisao u utakmici sa Partizanom i da je poštedeio nekoliko iskusnih igrača.

"Ja sam tražio da svi pruže maksimum i da pokušaju da pobijede Partizan. Radim u interesu kluba i želio sam da sačuvam ekipu, jer igrači protiv ovakvog protivnika daju sve od sebe i često dobijaju crvene kartone. Nisam želio da protiv crno-bijelih jurimo bodve. Uveo sam i neke igrače koji nisu na nivou Superlige", objasnio je Kiković i složio se sa ocjenom da je pobjeda Partizana previsoka.

Stefan Savić je i protiv svog bivšeg kluba nagovijestio da izrasta u vrhunskog štopera.

"Bilo mi je drago da se sretnem sa starim prijateljima, jer sam u BSK napravio prvi iskorak u karijeri. Za nas je najvažnije da smo osvojili tri boda", istakao je mladi štoper Partizana.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC