• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Gal igračima: Upropastili ste utakmicu

"Upropastili ste utakmicu. Slušajte me dobro, ako ovako nastavite biće velikih promjena", poručio Holanđanin svojim igračima poslije remija sa Borusijom.

 Van Gal igračima: Upropastili ste utakmicu Izvor: MONDO

Trener Bajerna iz Minhena Luis van Gal priznao je da je po završetku utakmice sa Borusijom iz Menhengladbaha, u kojoj su Bavarci u finišu stigli do boda, oštro kritikovao igrače i optužio ih da su neodogvornom igrom upropastili meč.

Van Gal je rekao da je po završetku meča bio izuzetno razočaran i deprimiran, o čemu svjedoči i vidio snimak na kome se vidi kako holadnski stručnjak više od dva minuta sjedi na klupi i nepomično posmatra travu ispred sebe.

"Tačno je, bio sam vrlo glasan u svlačionici. Razočaran sam ishodom meča i sva bijes sam iskalio na igračima. Vrhunska ekipa ne smije sebi da dozvodli da utakmicu upropasti u deset minuta", rekao je trener Šampiona Nemačke.

Minhenski tabloid TS prenio je da je Van Gal vikao na igrače i da su njegov monolog bez problema mogli čuti svi koji su prolazili pored svlačionice minhenskog kluba.

"Kada planirate da se probudite. Propustili ste toliko prilika, upropastili ste utakmicu. Slušajte me dobro, ako ovako nastavite biće velikih promjena", prenio je TS samo dio Van Galove "lekcije" igračima.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC