• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Polufinale je dovoljan motiv

Crvena zvezda u četvrtfinalu Kupa dočekuje na svom stadionu Teleoptik, trinaestoplasiranu ekipu Prve lige Srbije.

 ZVEZDA: Polufinale je dovoljan motiv Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su se jednom već sastajali sa filijalom Partizana - bilo je to prije tri godine u šesnaestini finala Kupa, Zvezda je u "Zemunelu", pobijedila sa 2:1.

Trener drugoplasirane ekipe Superlige Srbije, Aleksandar Kristić, nada se da će njegov tim u duelu sa "optičarima" prikazati bolju i borbeniju igru nego na posljednjih nekoliko utakmica u šampionatu. On je istakao da njegovim igračima ne treba veći motiv od plasmana u polufinale nacionalnog Kupa.

"Kup ulazi u završnicu, ostalo je osam ekipa i to govori o kvalitetu Teleoptika, koji je izbacio dva superligaša, Smederevo i OFK Beograd. Nadam se maksimalno angažovanoj, borbenoj i boljoj igri, pobjedi i plasmanu u polufinale Kupa", istakao je Kristić.

Mladi stručnjak je svjestan da će Teleoptik pružiti maksimum i da će izabranici Zvonka Varge učiniti sve da crveno-bijelima zagorčaju život.

"Protiv Zvezde sve ekipe pružaju 150 odsto mogućnosti, pa to očekujem i od Teleoptika. Oni su mlada ekipa, igraju lijep fudbal, trener Zvonko Varga se trudi da igraju moderno i lijepo, ali i mi imamo motiv - plasman u polufinale", ponovio je Kristić.

Navijači trofejnog kluba nisu zadovoljni igrama koje Zvezda prikazuje u posljednje vrijeme. Toga je svjestan i šef stručnog štaba crveno-bijelih.

"Igra na prethodne tri utakmice nije bila na nivou Crvene zvezde. I prije toga je bilo dobrih i manje dobrih mečeva, a ono što je nedostajalo jesu golovi veznih igrača, angažovanost veznog reda i njihova želja da pomognu napadačima."

"I kada smo pobjeđivali i igrali dobro, kod igrača je postojala psihološka barijera. Ako i nju prebrodimo, igraćemo bolje", zna Kristić gdje je problem kod njegovih učenika.

I najbolji strijelac Zvezde Miloš Trifunović je svjestan da njegova ekipa mora da popravi igru. On se nada da će se poboljšanje vidjeti već u srijedu i očekuje plasman u polufinale.

"Očekuje nas teška utakmica, Teleoptik je pobijedio dvije ekipe iz Superlige. Ne poznajem ih dovoljno, ali znam da ima dosta dobrih igrača. U posljednjim utakmicama odigrali smo nešto slabije, ali nadam se pobjedi", rekao je Trifunović.

Karte za utakmicu prodavaće se po cijeni od 2, 4 i 5 evra, a godišnje ulaznice ne važe.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC