• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogba mjesec dana igra sa malarijom

Didije Drogba izjavio je da ga je malarija učinila neefikasnim na posljednjim utakmicama.

 Drogba mjesec dana igra sa malarijom Izvor: MONDO

Napadač Čelsija je za klupsku televiziju rekao da ga malarija muči već oko mjesec dana, ali da mu je bolest tek u ponedeljak dijagnosticirana. Zato tek sada osjeća poboljšanje.

Prethodno je zbog gubitka snage morao da promijeni stil igre i da se koncentriše na timsku igru, jer zbog povremenih groznica nije mogao da izdržava duele kao nekad.

"Kada ne znate šta je u pitanju i ne liječite bolest na pravi način, ona može da dođe i prođe. U nekim trenucima temperatura je baš visoka. Tako je meni bilo, ali sada će biti bolje i siguran sam da ću uskoro ponovo tresti mreže", kazao je Drogba.

Napadač iz Obale Slonovače je za posljednjih mjesec dana postigao samo jedan gol, i to sa penala u prošlonedeljnoj pobjedi nad moskovskim Spartakom od 4:1 u Ligi šampiona.

"Kada niste sasvim spremni, morate da se prilagodite uslovima. To i pokušavam. Naravno da želim da postignem gol na svakoj utakmici, ali ne mogu, jer nisam 100 odsto spreman, bolje je da probam da pomognem saigračima, možda stvorim njima neku šansu, možda malo više učestvujem u odbrani", ocijenio je Droga.

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti naveo je da i dalje vjeruje u 32-godišnjeg Drogbu, koji je na 176 utakmica za londonske plavce postigao 90 golova.

"Izgubio je snagu i kondiciju, ali sada je u redu i uvjeren sam da će se gotovo momentalno vratiti u najbolju formu", rekao je Italijan i najavio da će Drogba biti u startnoj postavi u srijedu uveče u susretu sa Fulamom.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC