• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Nije važna volja žrijeba

Trener Partizana želi trofej u Kupu i ne zanima ga ko će mu biti sljedeći protivnik. Crno-bijeli o lošem terenu, Nišu...

 Stanojević: Nije važna volja žrijeba Izvor: MONDO

Crno-bijeli su, lakše nego što su očekivali, stigli do polufinala Kupa Srbije. U Nišu su savladali prvoligaša, Sinđelić - 4:0 (1:0).

Trener Aleksandar Stanojević je izrazio zadovoljstvo plasmanom u polufinale, ali i igrom svojih izabranika iako je teren bio u lošem stanju.

"Kada igrate protiv rivala dobro organizovanog u defanzivi, gol u ranoj fazi utakmice omogućava da se kasnije ispolji kvalitet što smo mi i uradili, naročito u drugom poluvremenu", ocijenio je Stanojević.

Šef crno-bijele struke ne obazire se na žrijeb za polufinale.

"Nemamo želja za žrijeb. Svejedno nam je. Naš cilj je da osvojimo trofej, a da bismo to učinili moramo sve da pobijedimo".

Gosti iz Beograda zahvalili su se domaćinima na dočeku, a naročito svojim navijačima. Takođe, poželjeli su Nišlijama što brži fudbalski oporavak.

"Niš se budi. To smo osetili još u hotelu. Atsmofera je bila lepa, fudbalska, kažu da će da grade i stadion. Očekujem i da će Radnički ući u Prvu ligu, a Sinđelić u Superligu. Niš je centar i to zaslužuje".

Zamoljen je Stanojević da prokomentariše učešće Partizana u Ligi šampiona.

"Liga šampiona je sada daleka priča. Sam plasman nam je donio veliko zadovoljstvo i iskustvo i borićemo se do posljednjeg trenutka", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Posle nekoliko utakmica, u prvi tim se vratio Nemanja Tomić.

"Igrali smo dobro koliko je teren dozvoljavao. Navijači su napravili sjajnu atmosferu i hvala im", kratko je prokomentarisao mladi vezista.

I Marko Jovanović se zahvalio Grobarima.

"Na vrijeme smo dali gol i kasnije rutinski priveli utakmicu kraju. Ali, osvrnuo bih se na fantastičnu atmosferu, naročito bih se zahvalio našim navijačima koji su došli u velikim broju, a i domaćim, na korektnom navijanju. Žao mi je što Niš nema superligaša", poručio je štoper Partizana.

(MONDO, foto Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC