• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristić: Dobra samo pobjeda

Trener Zvezde se uzdržao od javnih kritika igračima poslije blijedog izdanja protiv Teleoptika.

 Kristić: Dobra samo pobjeda Izvor: MONDO

Crvena zvezda je ponovo loše igrala, zasluženo je dobijala zvižduke od svojih navijača, ali je uz malo sreće, ipak, uspjela da eliminiše Teleoptik, filijalu svog "vječitog rivala" Partizana.

Poslije meča koji je Zvezda dobila 2:1, trener crveno-bijelih Aleksandar Kristić rekao je da je zadovoljan samo pobjedom.

"Mogu da budem zadovoljan samo pobjedom. Loše smo počeli, sami sebi smo dali gol i poslije toga nam nije bilo svejedno. Kup je takmičenje poznato po iznenađenjima, a večeras smo bili blizu jednog. Bitno je samo to što smo pobijedili", rekao je Kristić novinarima.

Teleoptik je poveo, Zvezda je izjednačila početkom drugog poluvremena, a do pobjede je došla u 90. minutu. Kod tog gola asistirao je 19-godišnji Marko Vešović, koji je ušao na poluvremenu.

"Vešović je biser i budućnost Crvene zvezde, ali je po dolasku bio pod velikim pritiskom. Mlad je igrač i moramo sa njim pametno da postupamo", rekao je Kristić.

Trener Teleoptika i nekadašnja "devetka" Partizana, Zvonko Varga rekao je da mu nije lako zbog poraza u samom finišu meča, ali da je ponosan.

"Teško je kada se izgubi u 89. minutu, ali ipak sam ponosan. Ova djeca su zaslužila aplauze - igrali su odvažno i hrabro, i to na 'Marakani'. Biće ovde igrača za prvi tim, a to je najvažnije", rekao je Varga.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC