• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane voli Anderleht, ali bira Liverpul

"Anderleht važi za najveći belgijski tim gdje god da odete... Zaista volim Anderleht, ali ne želim još dugo da napuštam Liverpul", rekao je Jovanović.

 Lane voli Anderleht, ali bira Liverpul Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije Milan Lane Jovanović nalazi se na listi želja Anderlehta, tvrde pojedini belgijski mediji.

Tim povodom, sportski magazin "Voetbal" zatražio je izjavu od bivšeg igrača belgijskog Standarda iz Liježa, a od ljetos prvotimca Liverpula.

"Znam da su me u Anderlehtu uvijek cijenili i interesovanje s njihove strane mi prija. Anderleht važi za najveći belgijski tim gdje god da odete... Zaista volim Anderleht, ali ne želim još dugo da napuštam Liverpul", rekao je Jovanović (29), koji je od 2006. do 2010. godine igrao za Anderlehtovog rivala Standard i za to vrijeme 69 golova na 153 utakmice za tim iz Liježa.

Za četiri sezone u Standardu, Jovanović je osvojio dvije titule prvaka Belgije.

Zbog igara u dresu Standarda i srpske reprezentacije, za koju je postigao deset golova na 33 meča, Jovanović je dospio u žižu evropske sportske javnosti, a Liverpul je iskoristio činjenicu da mu je ljetos istekao ugovor i da je mogao da dobije napadača bez uložene funte u obeštećenje Standardu.

Ipak, od dolaska na Enfild, Jovanović ne uspijeva baš često da dobije takmičarske minute kod menadžera Roja Hodžsona što je ohrabrilo upravu Anderlehta u namjeri da ga već u janauru vrate u Belgiju.

"Zahvalan sam što su čelnici Anderlehta spremni da plate veliko obeštećenje za mene, ali mislim samo o Liverpulu i ostaću u tom klubu, jer nisam osoba koja lako odustaje. Daću svoje najbolje da uspijem u Liverpulu i da ostavim traga u ovom velikom klubu. Imam sjajan ugovor sa Liverpulom i ne namjeravam da odem", podvukao je Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC