• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pipo: Nisam gotov!

"Uradiću sve što mogu da vas uvjerim da ovo nije kraj!", poručio je Inzagi, poslije teške povrede koljena zbog koje je završio sezonu.

 Pipo: Nisam gotov! Izvor: MONDO

Nii teška povreda koljena, uz neophodnu operaciju, zbog koje će u 38. godini života morati duže od šest mjeseci da odsustvuje sa terena, nije pokolebala "neuništivog" Filipa Inzagija.

Jedan od najvećih strijelaca italijanskog fudbala svih vremena, poručio je da će iz svega izaći još jači i da će se vratiti na teren, makar u 40. godini!

"Uradiću sve što mogu da vas uvjerim da ovo nije kraj!", poručio je Inzagi, koji ističe da je gladan fudbala iako mu se bliži peta decenija.

"Život i fudbal su takvi... U jednom trenutku sve se uklapa i spreman si, a već u sljedećem trenutku vrištiš i držiš koljeno u svojim rukama", opisao je Inzagi kako se osjeća poslije povrede koja je došla neposredno nakon dva gola u meču Lige šampiona sa Real Madridom.

Tim golovima, "Super Pipo" stigao je večitog rivala Raula Gonzalesa na listi najboljih strijelaca u evro-kupovima svih vremena.

Inzagi se potom zahvalio svima koji su ga podržali u teškom trenutku, najviše saigračima.

"Čim mi se dogodila povreda, pogledao sam gore i vidio vas sve... Vidio sam da ste svi uz mene. Hvala vam", podvukao je Inzagi.

On se potom obratio navijačima koji ga vole i cijene i koji se plaše da bi ovo mogao da bude kraj jedne velike karijere.

"Duboko, na dnu srca, svi vi znate, a znam i ja, da će biti teško. Ipak, kažem vam da se neću predati... Uradiću sve što mogu da vas uvjerim da ovo nije kraj. Biće mi lakše zbog snage i energije koju mi vi šaljete", rekao je legendarni napadač.

Pod uslovom da je operacija obavljena uspješno i da oporavak bude išao po planu, Inzagi bi mogao ravnopravno da se nametne treneru Milana tokom priprema za narednu sezonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC