• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristiću se, ipak, drma stolica?

Uprava Crvene zvezde spremna za zimski prelazni rok. Da li će crveno-bijeli imati i trećeg trenera u ovoj sezoni?

 Kristiću se, ipak, drma stolica? Izvor: MONDO

Iako iz uprave Crvene zvezde tvrde suprotno, igre prvog tima beogradskog kluba i umalo eliminacija iz kupa od Partizanove "filijale" tjeraju čelnike crveno-bijelih da stave prst na čelo i nešto preduzmu.

List "Politika" objavio je u petak tekst "Zvezdi treba pravi trener" u kojem ističe da Kristić, koji je naslijedio Ratka Dostanića, "gotovo nema nikakav autoritet kao šef stručnog štaba, što je ozbiljan problem".

"Sada je više nego očigledno da je Zvezdi potreban pravi trener, jer Aleksandar Kristić to nije...Kristić će sigurno ostati trener Zvezde do kraja jesenjeg dijela sezone, ali šta će biti dalje, na to pitanje će morati da spreme odgovore predsjednik kluba Vladan Lukić, sportski direktor Ivan Adžić i njegov zamjenik Goran Vasilijević", komentariše "Politika".

Vasilijević je za "Politiku" rekao da uprava "zna šta joj činiti tokom zimske pauze".

"Sada, praktično, ništa ne možemo da preduzmemo, ali znamo šta nam je činiti. Tvrdim da smo već u potpunosti spremni za prelazni rok i Zvezda će na proljeće biti mnogo jača. Svjesni smo loših igara tima u posljednjih nekoliko utakmica, ali trenutno nam je neophodan mir i dobra atmosfera kako bismo priveli kraju prvi dio sezone i dobili preostale četiri utakmice", rekao je Vasilijević.

Novinar "Politike" koji prati Crvenu zvezdu smatra da je neshvatljivo da Kristić ne daje šansu Marku Vešoviću, talentovanom crnogorskom fudbaleru, već prednost dobija Kadu, kojem navijači zvižde.

Takođe, navodi "Politika", Kristić nije u najboljim odnosima sa lijevim bekom Duškom Tošićem, pa se i to "odražava na slabije partije" nekadašnjeg igrača Sošoa i Verdera.

Predsjednik Zvezde Vladan Lukić prije nekoliko dana u intervjuu "Sportskom žurnalu" rekao je da je uprava analizirala igre prvog tima i zaključila da krivica nije do trenera Kristića.

"U klubu nije bilo priče o smjeni trenera, ali jeste o načinu na koji je Zvezda doživjela poraze (od Partizana 0:1 i od Hajduka 0:2). Može da se odigra loše i izgubi, ali mora da se pokaže mnogo više želje i entuzijazma...Zadovoljni smo njegovim (Kristićevim) radom, postigao je dobar rezultat. U svakoj evropskoj ligi ovakav skor bi, vjerovatno, bio dovoljan za prvo mjesto", rekao je Lukić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC