• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Ne žalimo se na kaznu UEFA

Iako je predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio žalbu na kaznu UEFA povodom incidenata u Đenovi, to se ipak neće dogoditi.

 FSS: Ne žalimo se na kaznu UEFA Izvor: MONDO

"Detaljna analiza i procjena pravnog tima Saveza ukazuju da žalba ne bi imala pozitivnog efekta. Zato FSS neće uložiti žalbu Komisiji UEFA", piše u saopštenju srpske fudbalske organizacije.

"Azuri" su dobili prekinuti meč u Đenovi službenim rezultatom 3:0, a pored poraza srpski savez moraće da plati novčanu kaznu od 120.000 evra i da jedan meč u kvalifikacijama odigra bez prisustva publike.

Odmah poslije izricanja kazne, čelnici FSS su ocijenili da je ona prestroga.

"Smatram da odluka nije dobra, posebno u domenu registracije utakmice službenim rezultatom 3:0 za Italiju, dok je ostali dio kazne donekle očekivan. Konačan stav daćemo po dobijanju detaljnog obrazloženja od strane UEFA", bio je prvi komentar predsjednika FSS Tomislava Karadžića.

Sa prvim čovjekom saveza složio se i generalni sekretar Zoran Laković.

"Ne možemo da budemo zadovoljni kaznom, jer gubitak bodova od Italije, bez poraza na terenu, svakako nije za radost", rekao je on.

Međutim, FSS je danas saopštio da od žalbe neće biti ništa.

"Fudbalski savez Srbije neće uložiti žalbu...Odluka o prihvatanju izrečenih kaznenih mjera uslijedila je poslije detaljne analize iscrpno dostavljenog obrazloženja odluke od strane članova Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, procjene pravnog tima Saveza i niza konsultacija i razgovora obavljenih među čelnicima FS Srbije. Na osnovu toga, kao i tumačenja aktuelnih pravnih regulativa UEFA, zaključeno je da žalba ne bi imala pozitivne efekte", navodi se u saopštenju FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC